Site adresi: basinidiktut.com
Site icin istenen fiyat: 5,000
Sitenin aylık getirisi: Gunluk: 1,500 tl
Sitenin acılış tarihi: 2016
Domainin yaşı: 6
gunluk hit ziyaretci:25k ( reklamlarla )
Kategori, sitenin iceriği nedir: Sağlık urunleri
Urunler verilecekmi: 900 adet verilecek
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet

takas olur sıfır veya ikinci el iphone 6s veya iphone 7 ustune para veya laptop ile de takas olur

BENİM İSTEDİGİM UCRET DOMAİN, 900 ADET URUN VE HOSTİNG UCRETİ, FİYAT KELEPEPİRDİR.. URUN SON KULLANMA TARİHİ 2018 SON AYLARIDIR

SİTEYE SANALPOS DA DEVİR EDİLECEK CEKİLEN BUTUN URUNLERİN PARASI 15 DAKKA SONRA HESABINIZA GECİYOR..

ALAN ARKADAŞA KREDİ KARTINA 12 TAKSİT YAPILIR.. TAKSİTLİ FİYAT 6000TL DİR

900/3=300 adet gonderim demektir.. 300x49,90=14,970 tl eder. benim istediğim ucret kazancın yarı parasıdır.. en fazla 1000 tl lik bir reklam ile elinizdeki urun biter

İSTİYEN ARKADAŞ TEK TEK DE SATA BİLİR BİZ 3LU OLARAK GONDERDİK

ALAN ARKADAŞ KENDİ SİTESİNİ YAPTIRCAK ŞUANKİ ACIK OLAN SİTE BİLGİ AMACLIDIR. SİTE YAPTIRMAK İSTİYENEDE YARDIMCI OLUNUR 400 TL YE YAPAN VAR SANAL POSLU

elimizdeki urun +18 enerji icecegi urununu dur bu urunden 15 bin adet kadar sattık turkiyede kimsenin elinde yoktur..

icindeki ana madde pancar kokudur bunla ilgi bir yazıyıda buraya ekliyorum
http://www.ahaber.com.tr/yasam/2014/12/11/pancar-cinsel-hayati-canlandiriyor

Urunun maliyeti 1 tane maliyet fiyatı 4 tl biz 3 adet urunu 49,90 kargo dahil sattık..

ALAN ARKADAŞA SATIŞ YUZ YUZE YAPILACAKTIR VE ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR KENDİSİ GELİP SAYIP TESLİM ALIP GİDECEKTİR

Şuan elimde 75 koli yani 900 adet vardır, urunler bittikten sonra devamı yoktur alan arkadaş domainle gine başka urunler koyup satışına devam ede bilir..

Site eski adıyla hızmet verdiği icin kapattık şuanki domainide kendim para ile satın aldım. biz bu urun bittikten sonra farklı bir urun icin goruşme yaptık ama elimde farklı bir proje icin calışma başlattık o yuzden kompile devir ediyorum

DOMAİNE ALAN ADLARINDA 1800 TL TEKLİF GELDİ VERMEDİK, HOSTİNG VE DOMAİN YONCU BARINMAKTADIR..

verdimiz reklam lara gore gunde 15k , 25k ve 45k arasında ziyaretci geliyordu %5 ila %15 kısmına satış yapıyorduk.

DAHA DETAYLI GİLGİ İCİN LUTFEN ARAYIN İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN SUREKLİ MESAJLARA BAKAMIYORUM
tel:0,531,260 45 45
site: http://basinidiktut.com/