Site adresi : www.adaletforum.com www.adaletforum.com/sorucevap
Site icin istenen fiyat : 250 TL (Pazarlık sunnet)
Sitenin aylık getirisi: Yeni reklam eklendi.
Sitenin acılış tarihi: 6 Ocak 2017
Kategori, sitenin iceriği nedir: Hukuk makaleleri ve değerlendirmeleri, hukuki soru cevap
Gunluk hit sayısı: 5-10 arası Sosyal medyadan ilgili gruplardan hukuki soru cevap platformu paylaşıldığında 150-200
Ziyaretci kaynağı: %80 google - %20 sosyal medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 aylık
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tumu
Hosting dahil midir: 1-2 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Mybb (Dahil)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Telefondan arayabilirsiniz: 0541 iki-dokuz-dokuz- 35 40
---
Googlebot sağolsun siteyi hic terketmiyor Yeni bir konu acıldığında anında indexliyor. Konuları daima kendim acarım. Uye kaydı ve paylaşımları henuz faal değil. Aslında bu siteyi wordpress yapsaydım daha iyi olacaktı.
URL yapıları bozulmadan wordpresse cevrilebilir.

Kayda değer bir kac kelimede 1. sayfada. "Hakimlik savcılık mulakatında dikkat edilmesi gerekenler" kelimesinde 1. sırada. "karar duzeltme suresi 2017" kelimesinde 6. sırada. bunun gibi bir kackelimelerde ilk sayfadadır.

Başarılı bir anahtar kelime analizi ve ozgun makaleler ile alıp başını gidecek bir sitedir. Ama ilgilenen biri olsa....İlgilenemediğimden satıyorum.

Sitenin soru cevap platformu bulunmaktadır. Bu platform Facebook ta hukuk , ceza, cezaevi ile ilgili gruplarda bir-iki kez paylaşıldığında gunluk hit 150 200 u buluyor

Domain godadyde barınmaktadır, godady hesabını da sitenin gmail hesabını da vereceğim.

İlgilenemediğimden satıyorum, domaini keyword olup, gerekli ilgi olduğunda alanında zirve yapmaya aday bir sitedir. Pazarlık sunnettir.