18 farklı ip ve sunucudaki 20 sitede TANITIM YAZISI cok ucuza!
Merhaba Arkadaşlar,
Tanıtım yazıları; web sitelerinin iceriklerine uygun başlıkla birlikte site iceriği hakkında bilgi veren yazılardır. Yazının ozelliğinin esas işe yarayan kısmı ise, site icin onemli kelimelerde linkler icermesidir.
Yazı icerisinde, siteniz icin hedef kelimelerinize link verebilirsiniz ve bu link iceren yazılar suresiz olarak reklamınızı yapmaya devam eder. Hedef kelimeler icerisinden 3 tanesi icin link verirsiniz. Ornek olarak; Dizi film siteleri icin, dizi, dizi izle, film izle gibi 3 hedef kelime secilebilir.
Tanıtım yazısının link almaktan farkı nedir?
Tanıtım yazısı: arama motorlarında yukselme icin ekonomik yoldur;
Link almak: Belli ucretler kaşılığında, reklam aldığınız sitenin ana sayfasında linkinizin istediğiniz title ile yayınlanmasıdır. Belli periyotlarla 1 aylık, 3 aylık 6 aylık vb.. yayınlanır. Yani gecicidir ve pahalıdır.
Tanıtım yazısı, ana sayfada durma zorunluluğu olmadığı icin ucreti ekonomiktir. Ayrıca aylık, 3 aylık gibi belirli bir sure icin satılmaz.Tanıtım yazısı site yayında kaldığı surece sitede kalır. Surekliliği olan ve ekonomik bir cozumdur.
Tanıtım yazısı ile Google'da hızlı indexlenme ve sıralamada yukarıya cıkmada faydasını goreceksiniz.
18 farklı ip ve sunucuda bulunan 20 sitede tanıtım yazısı sadece 75 TL'dir ve pazarlıksız fiyattır.
Benden satın aldığınız tanıtım yazılarınız;
PR2 ve PR6 arasında değişen sitelerde yayınlanacaktır. Bu sitelerden 7 tanesi DMOZ kayıtlı sitelerdir.
Avantajınız:
75 TL / 20 Site = 3.75 TL'ye PR6 siteye 1 hafta anasayfada kalmak uzere omurboyu 3 linkli tanıtım yazısı vermiş olacaksınız.
Onceki satış konusu: http://www.r10.net/link-borsasi/575...iteden-ucuz-fiyata-site-tanitim-yazilari.html
Siteler:
1 adet PR6
11 adet PR3
8 adet PR2
1- Sitelere Eklenecek tanıtım yazıları tarafınızdan yazılması gerekiyor. ( Her site icin farklı tanıtım yazmanız size daha fazla yarar sağlayacaktır. )
2- Tanıtım yazılarına 3 adet link ekleyebilirsiniz.
3- Tanıtım yazıları sitelerin anasayfasında en az 1 hafta kalır, ve sonra alt sayfaya gecer, tanıtım yazısı kategorisinde yayınlanır ve kesinlikle silinmez.
4- Makaleler ortalama 100 kelimelik olabilir, cok uzun olmamalıdır.
5- H-a-c-k, A-d-u-l-t, W-a-r-e-z siteleri kabul edilmeyecektir.
Diğer secenekler;
PAKET 1:
Listeden sececeğiniz 10 site 45 TL
PAKET 2:
Listeden sececeğiniz 5 site 25 TL
msn: [email protected]
Odeme: İş Bankası, Garanti Bankası, Paypal.
Hesap Bilgilerini goruntulemek icin buraya tıklayın
Satış 18 farklı ip ve sunucudaki 20 sitede TANITIM YAZISI cok ucuza!
Backlink Alımı & Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Backlink Alımı & Satışı
- Satış 18 farklı ip ve sunucudaki 20 sitede TANITIM YAZISI cok ucuza!