Lutfen Ciddi Alıcılar İletişime Gecerse Sevinirim Arkadaşlar..

Fiyat kısa sureliğine pazarlıksız 18.000' duşmuştur.

500 liralık adwords yatırımı ile 1500 lira-2000 lira kar bırakmaktadır n11 de sponsor reklam verilirse ucar

Sitenin satış işinin uzamasını merak eden arkadaşlar site 2 kere satıldı birincisinde arkadaş kaporo gonderdi fakat senet işi girince iptal edip geri yolladım, 2.sinde ise bir arkadaş kesin ortak olacağız vese diyerek beni ciddi manada sıkıntıya soktu o yuzden tekrar aktif ettik teşekkurler.

R10 DIŞI TALEPLER İCİN:skype and hotmail: [email protected]

ilana tanımadım ve alakamız olmayan birisi 1 puan vermiş anlayamadım neden boyle birşey yaptı sacma sapan işler.

Site ile ilgili tum bilgileri aşağıda paylaşıyorum.Herşey acıktır.

Site Adresi: Ciddi Alıcılara verilecektir.
İstenilen Fiyat:20.000( kaliteli calışma ile kısa surede cıkarılır inşallah surekli hit geliyor)
Sitenin Aylık Getirisi: 1.500 tl-2.000 TL - ( Ciro= Son 1 aylık siparişlerime gore 4.000 tl ) (aldığım zamanda boyle idi halen daha sipariş geliyor ara da tek tuk ama kapattım)
Sitenin Kategorisi: E-Ticaret, İc Giyim
Gunluk Tekil Hit Sayısı: 100-600 arasında ( Adwords İle )
Site Analiz Bilgileri: %60 Adwords , %20 Google, %20 Sosyal + Diğer Platformlar
Satışa Hosting Dahilmi?: Taşıma icin biraz zaman verilir.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet ( Opencart Bize Ozel Moduller, Dahil)

facebook sayfası kucuk olmasına rağmen orada da bekleyen siparişler vardır

Siteyi aldıktan sonra bazı durumlar nedeni ile 1 senedir siparişlere kapalı idi, aracımı verip almıştım SİTE ADI İLE ARATTIĞINIZDA BİRCOK UNLU SİTEDEN USTTE CIKMAKTADIR İLK SIRADADIR GOOGLE'DA DOĞAL SEO OLMUŞTUR İCİNDE OZEL KOD VARDIR BOYLECE ADSENSE FAYDA SAĞLAR BAKİYE ACISINDAN CİDDİ DUŞUNMEYİP SADECE SORMAK İCİN SORANLAR UZAK DURSUN.
Aktif olarak gunde 3-8 adet sipariş gelmektedir.Adwords İle Cok Guzel Gelir Elde Etmektedir. Adwords'a ne kadar reklam yatırımı yaparsanız o kadar gelir elde edersiniz.
Site adwors'ta oturmuş,duşuk butce ile ilk sıralarda cıkmaktadır..

-Domain 2018 'e kadar tescillidir.
-Siteye ozel olarak slider,banner ve logo yaptırılmıştır toplamda 600tl'ye mal olmuştur.Yanında psd dosyalarıda verilecektir.
-Facebook sayfası mevcuttur.Facebook sayfası takipci cok az olsada reklam hesabı icin acılmıştır.
-N11 Entegrasyon API (Dahil)
-Google Merchant Eklentisi,Otomatik Google Dinamik ve Standart Remarketing,All In One Seo Opencart Eklentisi, Ozel Cache Eklentisi, Tum bankaların sanal pos eklentisi, Ozel kapıda odeme icin eklenti, Ozel tema, Mobil tasarım.
-Ozel-Profosyonel XML Eklentisi
-Dilediğiniz kadar tedarikci ekleyebiliyorsunuz arkadaşlar.Şu anda calıştığım bir tedarikci var ve dropshoping olarak calışıyorum.Kar marjı %40-70 arasında değişiyor. Piyasadaki en ucuz urunleri satmaktayız.Karşılaştırmalarda
zaten bunlar gorunecektir.
-Sitenin alt yapısı Opencart (v2)'dir. Guvenlik konusunda sıkıntısızdır hicbir cokme gibi durumlar olmamıştır.

Sonradan eklettirdiğim moduller;
-Arama Analiz Modulu
-Havele Bildirim Formu
-Sipariş Sorgulama Modulu
-Google Hizmetleri Modulu
-Mail Duzenleme Modulu