Selamun Aleykum Guzel İnsanlar. 2016 yılında ciddi bir batak verdikten sonra ne yapıcam diye duşurken dedim laptop tamiri uzerine bir site kurayım. Sonrasında tamirkolik.com u kurdum. Bizzat laptop tamiri yapmıyorum ama dijital pazarlama isinde iyi oldugum icin sitemin tum seo işleri ile bizzat kendim uğraştım. Gunumun yarısını ayırdığım zamanlarda oldu. Sonunda bir cok kelimede Google da 1. sayfada cıkmayı başardım. (Allahın izni ile) Laptop tamiri uzerine Turkiye ‘de ilk 5 de olan arkadaşım var gelen işlerle kendi ilgileniyor. Bu arada birde ekrantamircim.com sitesini kurdum. Bu da laptop ekran değişimi uzerine. Allaha şukur 2 sitenin Gecen yıllık geliri yaklaşık 40.000 tl civarında. (Bu arada bu kazanılan para komisyon sadece. toplam da ki gelir neredeyse 2 katı) Ayrıca Siteye tablet ve cep telefonu tamir ve ekran değişimi de koymuştum ama ciddi bir usta olmadığı icin kaldırdım. Kısacası bu iki siteyi gerek sosyal medya hesapları gerekse iletişim bilgileri ile satmayı duşunuyorum.
Bu arada ekrantamircim ve tamirkolik bilinen marka olmuş sitelerdir ama ciroyu dahada yukarı cıkaracak bir cok plan var aklımda ama param olmadığı icin yapamadım;
mesela cep telefonu ve tablet uzerine tamir eklenir, yerinden alıp yerine bırakma, ucretsiz kargo, ozellikle tamiri yapılan cihazların odemelerini site uzerinden taksitli bir şekilde yapmak, site uzerinden klavye, batarya, ekran gibi yedek parca satışı yapmak, kurumsal firmalar yada cok calışanlı ve cok muşterisi olan bankalar gibi kurumlarla anlaşmalar yapmak, (ben Albaraka bankasi ile goruşmuştum mesela olumlu bakmışlardı ama altından kalkamam diye sonuclandırmadım) mailing, toplu sms vs vs gibi daha bir cok kurgu var ama dediğim gibi para lazim. neyse ciddi duşunenler olursa ayrıntılı anlatırım.
Yada para benden işletmesi senden diyen olursa ortaklıkda duşunebiliriz. Rabbim herkese hayırlı işler nasip etsin. Biraz uzun oldu hakkinizi helal edin
Site Satış TamirKolik Satışta
Site Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Site Satış TamirKolik Satışta