PR2'ye sahip tamamen ozgun kopya icerik olmayan Alexası 700K altıdır. Daha once link cıkışı satış amaclı olmamıştır.

Ana sayfadan link cıkışı 1 aylık 15TL 3 aylık 30TLdir. Sadece 5 Adet link cıkışı yapılacaktır.

Tanıtım yazılarınız benim tarafımdan yazılır ise 20 TL (Kelime sınırlaması 150-200 ve 2 adet link cıkışı verilecektir) sizin tarafınızdan verilir ise yine 2 adet link cıkışı olmak kaydıyla kelime sınırlaması yoktur ve 15 TLdir.

Yazılarınız ana sayfada en az 5 gun en fazla 2 hafta durur. Sağlık, Turizm, İnternet, Kultur Sanat, Teknoloji, Kişisel Gelişim siteleri kabul edilmektedir. Bu kategoriye ve TC kanunlara uymayan hic bir site kabul edilmez.

Daha once bir kac arkadaşla anlaşmıştım fakat mesajlarımı bulamıyorum. Onlarda gonderirse sevinirim.

Once ucret gonderilir sonrasında yazınızı yazarım veya verdiğiniz yazıyı ve linki eklerim. Siteye yazdığım her yazıda ana sayfa 2 saniye icinde yazdığım yazının sayfası 10 saniye icinde indeks almaktadır.

Ozel mesajla site adresinizi ve ekleteceğiniz linki veya tanıtım yazısı yazdıracağınız siteyi bana bildiriniz. Uygun gorulurse ben de size site adresimi verdikten sonra anlaşabiliriz.