Her turlu blog, forum ve herhangi bir sayfadan tanıtım yazıları alınacaktır, tanıtım yazılarının alımı sırasındaki faktorler aşağıdaki gibidir;
Sitenin pagerank değeri Dmoz kaydı varmı? Yazı ne kadar sure ana sayfada kalacak? Yazı kalıcı olacakmı? Orneğin 1 hafta sonra alt sayfalara gerileyip belirli bir sure sonra silinecekmi? İstenilen fiyat Sitenin tanıtımı icin kendi sayfanıza kendiniz yazabilirmisiniz? Orneğin ben size siteme ait 2 anchoru vereceğim sizde o anchorlar ile birlikte kendi duşuncenizin olduğu bir kac satır yazabilirmisiniz?
İstediğim ozellikler
Yazının kalıcı olması tercih sebebidir Blog, forum yada herhangi bir cms beni ilgilendirmiyor "nofollow" ve ileride google bot'un indeksleyemeyeceği hicbir link almak istemiyorum Sitenin barındırıldığı yer, pagerank değeri, icerik kalitesi gibi durumları ben kendim inceleyip ona gore donuş yapacağım bu yuzden link satışı icin acılan domainler, iceriği sadece kopyadan oluşan siteler, rss beslemeleri ile veri cekip başkalarının emeklerini calan siteler, absurt, marez icerik barındıran siteleri kabul etmeyeceğim. Sitelerin mumkun olduğunca kendi halinde, hiti yada pagerank değeri duşuk olsa bile ozgun olması benim icin oncelik taşır.
Sitelerinin bilgilerini ve fiyatları gonderen arkadaşlar ile anlaşmaya gidildiği takdirde odeme şekilleri aşağıdaki gibidir.
Eft ile herhangi bir hesaba odeme yapabilirim Garanti bankası Cep bank ile cep telefonunuza odemeyi gonderebilirim. Ptt ile odeme gonderebilirim
Alış Tanıtım yazıları alınacaktır
Backlink Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Backlink Alımı & Satışı
- Alış Tanıtım yazıları alınacaktır