Nedir?
Adsense'in ingilizce sitelerde tık başına daha fazla kazandırdığı dilden dile dolaşmakta ve bilinmektedir. Şu sıralar herkes ingilizce site acmak istiyor. Fakat hem vakit hemde uğraş istediğinden coğu kişi başaramıyor. İşte bu sırada devreye AboutBee Wordpress İngilizce Makale Paketleri Giriyor... Dilediğiniz başlıkta dilediğiniz kadar makaleyi bir sitede toparlıyor ve size gonderiyoruz. Sadece birkac dakika icinde gonderdiğimiz paket icindeki rehberi kullanarak kurulumu gercekleştiriyor ve kazanmaya, hızlıca index almaya başlıyorsunuz.
Neden biz?
7/24 ulaşabileceğiniz mail ve msn hizmetimizle her turlu soruna anlık olarak destek sağlıyoruz. Bize bildirdiğiniz anahtar kelimelere uygun dilediğiniz sayıda makaleyi uygun bir fiyat cercevesinde maximum 2 iş gunu icerisinde toparlayıp sizlere hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. İşe başlamadan once sizden bir ucret talep etmiyoruz. Paketiniz hazır olduğunda sizlere iletişim adreslerinizden bildirim yapıyor ve hesap numaralarımızı bildiriyoruz. Odemenizi aldığımızda paketinizi sizlere odemeden sonraki 30 dakika icinde gonderiyoruz. Bu sebepler doğrultusunda bizleri tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır...
İngilizce wordpress makale paketinizi oluşturun!
1. Adım
Anahtar kelimelerinizi seciniz. Kafanızdaki projeye uygun kelimeleri isteyiniz.
Reklam, Sağlık, İnternet, Magazin, Seo ve benzer terimler, Seyahat, Para kazanma yolları, Spor ve Fitness, Alışveriş, Haber, Webmaster, Dil, Kariyer, İş, Bilgisayar, Ev, Aile, Guzellik, Kadınlar, Erkekler, Kozmetik, Hobiler, Yazarlık, Beslenme, Bilim, Televizyon ve daha fazlası. Kategorileri ve sececeğiniz kategoriye ait alt kategorileri konu altından mesaj atarak ve ozel mesaj (PM) ile isteyebilirsiniz. Kelime sayısına değil, makale sayısı ve kelime turune gore ucret aldığımızı unutmayınız.
2. Adım
Sayıyı Belirleyin.
Anahtar kelimelerden sonra kelimelere gore makale sayısını belirleyin. Makale sayısını dilerseniz bizde uygun bir şekilde belirleyebiliriz. Ucretlendirme anahtar kelime başına değilde, makale sayısına ve kelime turune oranla yapılmaktadır.
3.Adım
Fiyatı alın/Teklif yapın ve uygunluğunu tartışın.
Aklınıza veya cebinize uygun fiyatı siz belirleyebilirsiniz. Yada bizim size belirteceğimiz fiyat uzerinden teklif yapabilirsiniz. Amacımız sizlere uygun fiyatı belirlemek ve işi kusursuz bir şekilde teslim etmek.
4. Adım
Teslimat suresini ve detayları oğrenin.
İş alındıktan sonra sizlere tahmini teslimat suresini max. 2 iş gunu olmak uzere belirtiyoruz. Makaleler hakkında dilediğiniz zaman forum uzerinden pm atarak veya iletişim adreslerimizi kullanarak bilgi almanız mumkun.
5. Adım
Odemeyi yapın ve paketi teslim alın.
Odeme yontemlerinden bir tanesini secip iş icin belirlenen ucreti gonderdiğiniz takdirde, odemeden sonra en gec 30 dakika icinde paket size teslim edilecektir.
Makale başına kelime oranı
Makaleler uzundur. En az 500-1500 arasında makale başı kelime oranı değişmektedir. Kısa olmadığı garantisini veriyoruz.
Ucretlendirme
Fiyatlandırma paketlerdeki gibi sabit değildir. Anahtar kelimenize ve sayısına gore gayet uygun bir fiyat verilir. Teklif usulu satış yapılabilir. Fiyatların uygun olduğundan ve butcenize gore bicimlendirileceğinden emin olabilirsiniz.
Diğer Hazır Paketlerimiz
Loans(Borc odeme yontemleri konulu) Makale Paketi
Borc, Kredi kartı, Borc odeme yontemleri konulu 2005 Makale Wordpress Adsense Teması 1800+ Etiket 0 Spam Yorum 3 adet mevcut 10 Turk Lirası/1 Paket ~Detaylar icin tıklayın.
Tum İngilizce sağlık paketlerimiz satılmıştır. Yine de dileyenler icin aynı şekilde paketler hazırlıyoruz.
İngilizce Sağlık Makale Paketi
30'a yakın kategori 2686 Makale Wordpress Adsense Teması Binlerce etiket 0 Spam Yorum 0 adet mevcut Coğu Videolu Her biri 500-1500 kelimeli 5 Adet satıldı Sağlık botu kurulu gunde ortalama 50-100 makale ceker 20 Turk Lirası/1 Paket ~Detaylar icin tıklayın.
Odeme Seceneklerimiz:

Paypal - Akbank - Ziraat - İş bankası - Vakıfbank - Garanti Cepbank - Denizbank - Kuveytturk - Turkcell Mobil Odeme