TTNET kullanıcısıyım. Durduk durmadık yere internetim gitti. Ardından Huawei HG521 modemimin LAN ve Wirelees ışığı da gitti. Şimdi buraya kadar sorun modemde duruyor fakat arkadaştan aldığım farklı bir modemde sadece internet ışığı yanmadı. Ardından başka birinden benim modemin aynısını aldım denedim, yine aynı sorunu yaşadım. LAN ne de Wirelees ışıkları yanmadı. Sonra modemi bir kac kere acıp kapadıktan sonra normal calıştı. Fakat DSL ve İnternet ışıkları yine yanmadı. Son care yeni bir Splitter aldım yine sorun devam etti..
TTNET'i aradım her zamanki gibi yine arıza kaydı oluşturdular. Eve geleceğiz dediler, hafta ici evde olmadığımı soyledim. Onlar da haftasonu halledeceğiz dediler. Haftasonu internet bir anda geldi. Sonra aradılar. İnternetiniz duzeldi mi dediler, evet dedim. 5 dakika sonra tekrar gitti internet. Aradım TTNET'i tekrar biraz azarladım biraz da kufrumu yediler.
Yani madem eve gelmeyecektiniz neden hafta ici halletmediniz gereksiz insan toplulukları! Neymiş efendim eve gelirlerse ekstra para almak zorundalarmış. Ben boyle bir sacmalık gormedim. Hallettik demelerine rağmen internet 5 dakika sonra yine gitti. Uyeliğimi iptal ettirmeye karar verdim. Bence sorun TTNET'ten kaynaklanıyor sizce farklı bir sebebi olabilir mi?
Modemin LAN ve Wireless Işıkları Yanmıyor
Ağ Donanımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- Modemin LAN ve Wireless Işıkları Yanmıyor