ASUS AX82u modemimi 16.11.2022 tarihinde aldım ve 2 gun icerisinde elime ulaştı. İnternete bir turlu bağlanamadım. ASUS'un sayfasında yer alan butun adımları izledim, Technopat'ın YouTube uzerinde yer alan videolarından kurulum aşamalarının hepsini uyguladım ancak sonuc alamadım. Bilgisayarın ağ suruculeri guncel değildir diyerek onları da guncelledim. TurkNet kullanmaktayım MAC adresi fitrelemesi varsa diye onu da denedim ancak olmadı. Turk Telekom'un altyapısını kullanan TurkNet'in mevcut modemi ile herhangi bir sorun yaşamıyorum bağlantıda problem yok. Aklıma Firmware guncellemesi geldi ve ASUS'un kendi sayfasında yer alan en son surumu indirdim ve manuel olarak yukledim. Kurulum tamamlandı ve manuel olarak yeniden başlatın yazısı geldi. Modemi kapatıp actım ancak arayuze bağlanamadım.
Kurtarma secenekleri işe yarar mı yoksa hic bulaşmadan Vatan Bilgisayar (buradan aldım) aracılığıyla ASUS teknik servisine mi gondereyim?
Ya da doğrudan ASUS'a mı gondermeliyim? Oneriniz nedir?

Talihsizlik... Sabahtan beri internete bağlanmak icin her turlu yolu denedim ve başarısız oldum. Belki de zaten kendi surucusunde sıkıntı vardı. Yuklemiş olduğum gorseldeki aşamada Firmware guncellemesi denemesinden once de uzun sure takılıyordu. Şifreyi oluşturup diğer aşamaya bir turlu gecmiyordu. Sayfayı yenileyerek yeniden giriş yapmak zorunda kalıyordum.

Arkadaşlar satın aldığım yere (vatanbilgisayara) modem iadesini yaptım. Sorunsuz geri aldılar. Yeni modem gonderilecek ne firmware denerim ne merlin firmware denerim inşallah yeni gelende yazılımsal sıkıntı olmaz

Dosya Ekleri e28e83a0-5058-44a7-822f-8bbfbf381329.jpeg 201,9 KB · Goruntuleme: 5