Ya ben bilgisayarda ne zaman interneti kullanan bir program acsam internetim gidiyor herhangi bir indirme vs. yapmamasına rağmen. Mesela BitTorrent acıyorum internetim felc hic bir siteye oyuna vs. giremiyorum. Origin acıyorum internet felc BF3'tegiremiyorum Battlelog olayı yuzunden, Steam acıyorum internet yine felc, League of Legends'tan oyuna giriyorum oyun başlarda acılmıyor 2-30 kez Google chrome'u ac kapa yaparak internetin gelmesini bekliyorum ancak o zaman giriyor League of Legends oynarkende... Yok mu bunun bi caresi uydunet 3 Mb sınırsız kullanıyorum download hızlarım felan hepsi normal ayrıca aynı ağdan farklı bi cihazda boyle bi durum olmuyor mesela iPad'den girebiliyorum gayet normal bi şekilde. Teknik servisi aradım hic bi sorun yok dediler modemimi resetlediler ilk başlarda duzeldi sandım origin actım tak diye gitti şuan hic bi şey yapamıyorum cıldırmak uzereyim bunun bi cozumu yok mudur?

- - - Guncellendi - - -

Ya cok cekiyorum cıldırmak uzereyim surekli kopuyor Skype'tan arama felan yapabiliyorum ama gidip duruyor internet bi geliyor bi gidiyor anlamadım servisi aradım sorun yok dediler, iPad'de calışıyor normal, laptoptada calışıyor normal ama bilgisayarda surekli kopuyor son 3 gundur nedenini anlamadım bi virus'ten kaynaklı olabilir mi? Lutfen yardım edin......