Calışmayı firma olmayan web siteleri icinde yapıyoruz detaylar icin pm atmanız yeterli
100 adet guncel haber sitelerinin firma rehberi kısmına web sitenizi ekliyorum 100 firma rehberine kayıt edilmesi buyuk emek gerektirir ve ortalama 3-7 gunde tamamlanır. Bu sure isteğe gore uzatılıp kısaltılabilir. %100 Google dostu eklemeler. Tumu en kaliteli sitelerden oluşur. Eklemeler haber sitelerinin firma rehberleri alanlarına yapılmaktadır. Boylece bircok farklı lokasyonlu haber sitesinden link alma şansını da yakalamış oluyorsunuz. Not:Size link alamayacağınız firma rehberlerine ekleme yapmıyoruz

Sitelerin Tamamı ozel olarak secilmiş ve en cok onay veren siteler arasındadır.
Ortalama sitelerin Da ve Pa oranları aşağıdaki listedeki gibidir.

Bize İletmeniz Gerekenler
Logo Başlık Web Siteniz Adres (isteğe bağlı) Kısa tanıtım yazısı. (dilerseniz sizin yerinize ben yazabilirim) Telefon numaranız (isteğe bağlı) Youtube video tanıtımınız (varsa) Calışmanın Yararları
SEO acısından pozitif etki ve sıralamada yukselme. Google vb. arama motorları sonuclarında eklenen siteler uzerinden de sitenize ulaşılabilirlik ve sitenize ziyaretci akışı. Toplamda on binlerce ziyaretcisi olan sitelerde yer alma ve doğal acık url backlink alma. Alexa Link Sayısında Artış Sağlar
Emin olun 50 liraya alacağınız tanıtım yazısından daha fazla fayda gosterecek ve doğal bir seo stratejisi olacaktır. Raporlama
Bir muşterimize global aramada cıkan bir rehber icin calışma yaptık ve calışma sonucu siteye hic bir seo calışması yapmadan 3. sırada ve 1 yıldır aynı sırasını korumaya devam ediyor.

İşlem oncesi kayıt esnasında ekleme yapılan tum firma rehberlerinin kayıt esnasındaki ekran goruntusu tarafınıza iletilmektedir.
Ayrıca dilerseniz 15-20 gun sonunda pm atmanız halinde sitenizi inceleyip eklenen siteleri ahrefs semrush aracılığı ile kontorl edip size eklenen firmaların listesini atabilirim
Not: Satın aldığınız kadar firma rehberine eksiksiz bir şekilde kayıt başvurunuz yapılır. Profesyonel bir şekilde bilgilerinizin eklediği firma rehberlerine kaydınızın onaylanması ve eklenmesi tamamen firma sahiplerinin inisiyatifindedir. Eklenme sureniz bazen 2-3 haftayı bulabilmektedir.
Sitenizin kategorisi başlık ve acıklamalar onaylamada onemli bir etkendir.
Ucretlendirme
★100 Ozel Firma Rehberi Başvurusu Sadece 50 TL
★50 Ozel Firma Rehberi Başvurusu Sadece 25 TL
İletişim
whatsapp mesaj gonder https://wa.me/905548548282

Odeme

SiyahGiyen;1075045094' Alıntı:
Merhabalar.
Yapılan başvurularda onaylanma yuzdesi nedir? Yani firma rehberine başvurduğumuzda 100 tanesinin de bize geri donuş olacak mı?
Genişletmek icin tıkla ...
300-400 firma rehberinden genelde onay veren 100 firma rehberini ayıkladım bu sektorde 2 yıldır hizmet veriyorum ve hangi sitelerin onay verdiğini artık biliyorum
sektorunuze gore onaylar değişebiliyor,
ilk gun %25 den fazlası onay veriyor genelde, daha sonra site sahiplerinin onaylanmasına gore 1-2 haftayı bulabiliyor, aslında bu sizin icin daha iyi cunku forum siteleri gibi anlık 100 tane siteden backlink almıyorsunuz 2 haftalık bir sure icinde parca parca link geliyor.
Yapılan calışma guncel da pa değeleri yuksek haber sitelerine yapılıyor.
Bu yuzden size gercekten cok iyi şekilde faydası oluyor.
Calışmayı tek tek manuel olarak elle giriyorum ve tek tek ekran kayıtlarını alarak size rapor sunuyorum
İnanın yaptığım sitelerden 1 tanesinden link almak isteseniz en az 50 tl isterler ben size 100 siteden backlink alma fırsatı sunuyorum
Aklınıza takılan soru varsa 0554 854 82 82 numaradan yada pm yoluyla ulaşabilirsiniz
Teşekkur ederim calışmak dileğiyle...