Ben şu an Windows 11 kullanıyorum ve bilgisayarima format atmak istedim fakat atamdim. Ilk once Windows Media Creation Tool'dan direkt olarak flash bellege Windows 11 kurdum ve kurmak icin bilgisayari yeniden baslattigim da bilgisayariniz Windows 11'i desteklemiyor dedi ama şu an onu kullanıyorum. Bende Windows 10 yukleyip 11'e gecerim dedim ve 10 yine direkt olarak flash bellege yukledim. Hata verdi ve olmadi bende iOS olarak yeniden yukleyip Rufus ile flash bellegime yazdirmaya denedim ama yine hata verdi ve bu hatadan sonra flash bellegim direkt olarak silindi gibi bir şey oldu. Bilgisayarima taktigim da gozukuyor ama artik ne kadar GB oldugunu yazmiyor. Acmayi denedigim "please insert a disk into USB Drive" hatasini verip acilmiyor. Yeniden Rufus ile yazdirmaya calistigim artik flash bellegimi okumuyor yine Media Creation Tool'dan direkt yazdirmaya calistigim da yine flash bellegimi okumuyor. Format atmaya calistigim da bu hata geliyor. Internetten biraz arastirdim denedim ama olmuyor CMD'den kodlarla format atmaya denedigimde yine okumuyor ve hata veriyor.
Dosya Ekleri

unknown2.png 34,5 KB · Goruntuleme: 14