Oyun Sitesi İcin Makale Yazacak Ekip Arkadaşları Aranıyor...
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Oyun Sitesi İcin Makale Yazacak Ekip Arkadaşları Aranıyor...
-
23-11-2022, 01:12:35Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı uzere flash oyun sitesi icin makale yazacak arkadaşlar arıyorum sadece 150 kelime makale ve gunluk 2 adet makale girişi yapılacaktır siteye şimdi dikkat cekmek istediğim olay şudur oyun sitesindeki oyunlar bot aracılığı ile yabancı sitelerden cekilmektedir işi yapacak arkadaş bot ile cekerken başlığı, etiketi ve makalesini yazıp direk siteye ekleyecek olay bundan ibarettir. Makaleyi ise oyunu biraz oynayıp oyun ile alakalı makale hazırlanacaktır. Bunun yanı sıra Bu işi yapamayacak yok annem oldu, yok dedem ucaktan duştur yok şudur yok budur gereksiz bahaneler ile gelecek insanlar kesinlikle iş icin teklifte bulunmasınlar bu tur şeylere karşıyım yaptığınız işin sorumluluğunu bilmeniz gerekiyor hem eğlence olsun hemde iş olsun diye duşunurseniz bile yapılmayacak bir şey değildir. Bunun yanı sıra surekli nette online olan ve skype kullanan arkadaşlar tercihimdir. Şu konuyada değinmek istiyorum kesinlikle kopya icerik ve yazıya rastlandığı takdirde -trade kullanılacaktır zaten ekleyeceğiniz her makale tek tek incelenecektir. Şu anlık 5 Kişi ile anlaşma sağlanacaktır. FİYAT TEKLİFİNİZİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ PM İLE GONDERİN. Bu yazdıklarımı iyice okuduktan sonra işi alıpta yarım yamalak bırakan arkadaşlara kesinlikle -trade kullanılacaktır. Bunun yanı sıra Turkiyenin en buyuk forumlarında ticaret ahlakım ve anlayışım gayet iyidir şukur kimsenin hakkını yemedim yememde o yuzden paranız gununde ve eksiksiz odenir. Herkese hayırlı calışmalar.