Siteler de tıpkı insanlar gibidir. Her biri farklıdır. Farklı olan yonlerini ortaya cıkardığınızda ilgi cekerler. Siteniz icin tanıtım metnini buyuk bir titizlikle hazırlıyoruz. Sitenizin farklı ve ilgi cekici olan yonlerini belirterek hazırlattığınız tanıtım yazısının sitenize en ust seviyede yararının olmasını amaclıyoruz.
Hazırlattığınız tanıtım metnini nerede kullanacağınız onemlidir. Sitenizdeki hakkımızda tarzında bir sayfada yayınlayacağınız tanıtım yazısı ile forumlarda bloglarda yayınlayacağınız tanıtım yazısı aynı olamaz. Her birinin farklı bir atmosferi vardır. Biz sizlere ornek olması icin iki farklı tanıtım yazısı orneğine konumuzda yer veriyoruz.
Site tanıtım metninizi hazırlatmak icin yapmanız gerekenler:
Site adresinizi,
varsa metinde ozellikle yer almasını istediğiniz noktaları,
varsa anahtar kelimelerinizi
ve
metninizin aşağıda bulunan ornek metinlerden hangisine benzer tarzda yazılmasını istiyorsanız bize altta bulunan iletişim kanallarından biri ile yazmanız.
Hazırladığımız metinlerin uzunluğu 100 ile 250 kelime arasında değişmektedir.
Calışmamızın ucreti sadece 5 TL' dir.
ORNEK METİN 1
İnternetten alışveriş yapacağım siteyle ilgili bir cok şeye dikkat ediyorum. Şikayet sitelerindeki yorumlar, muşteri memnuniyetini gosteren anketler, alışveriş yapacağım sitenin telefon ile iletişim imkanının olup olmaması
Bunlar dikkat ettiklerimden sadece bir kacı.
Bugun sizlere dikkat ettiğim tum noktalara cevap veren bir siteden bahsedeceğim. Sitenin adı
HepsiBurada. Siteyi incelediğinizde sizde goreceksiniz ki gercekten adı gibi hepsi burada!
Alacağım urun ile ilgili internette araştırma yaparken buldum bu siteyi. Fiyat olarakta kalite olarakta diğer alışveriş sitelerinden cok daha ustun olduğunu duşunuyorum. Verdiğimiz siparişler kargo ile kapımıza kadar geliyor. Herhangi bir sorun yaşadığımızda 7/24 telefonun ucunda bizi bekleyen cağrı merkezi calışanları var. Kargomuzun nerede olduğunu site uzerinden de takip edebiliyoruz.
Benim gibi, kredi kartımı her onume gelen siteye guvenip yazamam diyenler icin guvenilir bir site hepsiburada.com
ORNEK METİN 2
Sitemiz internet uzerinden guvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeniz icin hazırlanmıştır. Sitemizde Giyimden elektroniğe bir cok ihtiyacınız icin gerekenleri ilgili kategoriler yardımıyla rahatca bulabileceksiniz. Almak istediğiniz urunlerin odemesini geniş odeme yelpazemizden sizin icin uygun olan bir odeme yolunu kullanarak yapabilirsiniz. Kredi kartı ile odeme yapmayı duşunuyorsanız bize guvenebilirsiniz. Cunku kredi kartı bilgileriniz ust duzey koruma sistemi ile korunmaktadır. Siparişini verdiğiniz urunleri, sipariş sayfanızda belirtilen kargoya verilme gunu suresinde sizlere gonderiyoruz. Kargonuzun nerede olduğunu takip edebilmeniz icinde uye panelinizde bağlantılar mevcut. Sitemizden alışveriş yaparak internetten alışverişin keyfini surmeye ne dersiniz?
İletişim Kanallarımız:
> Bize PM atarak ulaşabilirsiniz.
> Bize [email protected] mail adresimize yazarak ulaşabilirsiniz.
> Bize determinantweb skype kullanıcı hesabımız ile ulaşabilirsiniz.
Tanıtım Metnine mi İhtiyacınız Var? En Yuksek Verimi Almanız İcin Metn
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Tanıtım Metnine mi İhtiyacınız Var? En Yuksek Verimi Almanız İcin Metn