Arkadaşlar evde dolapları dokerken bir HDD buldum linki aşağıya bırakacağım.
Acaba ben bu HDD'yi laptopa nasıl bağlarsam daha hızlı calışır (laptopun SSD/HDD girişine takamam orada zaten takılı bir kart var) Oyunlarda FPS duşukluğune sebep olur mu? HDD uzerindeki bilgiler 5400 RPM ve SATA yazıyor (SATA 2 veya SATA 3 değil sadece SATA yazıyor) sorun cıkarır mı? Hard disk laptopa bağlı iken sıcaklık sorunları VB. şeyler yaşar mıyım? (laptopu daha fazla zorlar mı?) Yardım eden herkese şimdiden teşekkur ederim.
İşte HDD linki:
Hitachi HTS541080GAT00 80GB 2.5 inch IDE Hard Disk Uygun Fiyat, Hızlı Kargo, Koşulsuz Geri İade Garantili, Hitachi HTS541080GAT00 80GB 2.5 inch IDE Hard Disk, Klavye, Panel, Fan, Menteşe, Ram Bellek, Hard Disk, SSD, SATA
www.dunyagrup.com

HITACHI SATA 80GB HTS541080G9SA00 2.5'' 5400RPM HDD TOSHIBA SATA 80GB MK8034GSX HDD2D38 2.5'' 5400RPM HDD ve daha fazlası 3 ay garantisiyle zengin stok ve indirimli fiyatlarıyla sadece webdenikinciel.com'da ! Topkapı BİLGİSAYAR
www.webdenikinciel.com

(İki linkte aynı sadece şu an satışta olmayan eski bir HDD olduğu icin siteler yeterli gelmez belki diye iki link bıraktım)