Her konuda makale yazılır.

%100 OZGUN

%100 SEO' UYUMLU

%100 SİTENİZİ YUKSELTİCEK MAKALELER.
Sipariş Makale Fiyatları

100 kelime ---> 1TL

200 kelime ---> 2TL

300 kelime ---> 3 TL

400 kelime ---> 4 TL

500+++ kelime ---> 5 TL (500 kelimenin ustune cıkılabilecek bir makale konusuysa fiyat sabit kalır.)
Aylık Hizmet fiyatları

Gunluk 1 makale ortalama KELİME 200-300(makale konusu genişse 500'e kadar) aylık 50 TL

Gunluk 3 Makale ortalama KELİME 200-300(makale konusu genişse 500'e kadar) aylık 150 TL

Gunluk 5 Makale ortalama KELİME 200-300(makale konusu genişse 500'e kadar) aylık 250 TL
İngilizce --> Turkce Ceviri Fiyatları

100 Kelime ---> 1.5 TL

200 Kelime ---> 3 TL

300 Kelime ---> 4.5 TL
REFERANS MAKALELER
ORNEK 1---ORNEK 2---ORNEK 3 ---ORNEK 4---ORNEK 5 -ORNEK 6---ORNEK 7---ORNEK 8---ORNEK 9---ORNEK 10
İLETİŞİM | PM | SKYPE: mertusluer1 |
Odemeler : Paypal Veya Misli
Bilgilendirme Sipariş Makaleler; Sipariş makaleler alındığı taktirde en gec bir gun icerisinde kullanıcıya itina ile hazırlanıp gonderilmektedir.
Bilgilendirme Aylık Makale Hizmeti; Aylık makale hizmetinde guvenlik amacı ile ucretler calışmaya başlandığı gun alınmaktadır, istenilirse kullanıcıya bu konu hakkında referanslar iletilebilir. Aylık makalede bir diğer konu, makaleler istenilirse bizim tarafımızdan WORDPRESS tabanlı sitelere girilebilir.
Bilgilendirme İngilizce ---> Turkce Ceviri; Herhangi bir İngilizce makaleyi Turkce olarak cevirip sizlere ulaştırabilir, burda dikkat edilmesi gereken konu sadece İngilizce'den Turkce'ye ceviri yapıldığıdır...
Genel Bilgilendirme; Google ve diğer arama motorlarının en cok onem verdiği konu OZGUN MAKALE'dir. Bu konudan yola cıkarak sizlere profesyonel makale hizmetini uygun fiyatlara sunmaya calışıyoruz. Makalelerinizi %100 ozgun ve SEO uyumlu bir şekilde hazırlıyor ve tarafınıza gonderiyoruz.
İŞ ALIMI:ACIK
REFERANS YORUMLAR
infected' Alıntı:
200 Kelimelik Makale Siparişi Verilmiştir, Paypal uzerinden odemesi yapılmıştir.
Edit: Makale ulaşmıstır, gayette basarili bi yazı olmus teşekkurler..
Genişletmek icin tıkla ...
Enes Yiğit' Alıntı:
Guvenilir bir arkadaş.
ErolSemin' Alıntı:
Mertus guvenilir bir arkadaş bir suredir birlikte calışıyoruz.Makaleleride gayet guzel turkce kullanımı gayet iyi,
Sitemden arkadaşın ornek makalesi..
Tavsiye edilir..
canerozdemir' Alıntı:
İşinde cok başarılı bir arkadaş.. Boyle bir yazar zor bulunur. Beraber calışacağız..Kesinlikle tavsiye ederim
MESKO' Alıntı:
Devamlı Calışıyoruz Eli Temiz Bir Arkadaş Gonul Rahatlığı ile Calışabilirsiniz
Natura Paintball' Alıntı:
İşini ciddiyetle, ozen gostererek yapan bir arkadaş, mutlaka makaleleri zamanında teslim ediyor.
CenkOnsoy' Alıntı:
Arkadaşımız ile calıştık, gayet başarılı bir şekilde teslim etti, eline sağlık diyorum. Tekrar calışmak icin mesaj gonderdim
DisOrientedb' Alıntı:
İşinin ustası.
5 makale aldım kendisi hem soylediği zamandan once teslim etti, hemde cok temiz anlatımıyla beni etkiledi.
Bu fiyata kesinlikle kacırmadan değerlendirin.
webmaestro3' Alıntı:
makaleler alınmıştır. Gayet titiz ve başarılı bir calışma olmuş
failed' Alıntı:
gercektende başarılı bir arkadaş 10 adet makale satın aldım ve hepsi birbirinden guzel tekrar ellerinize sağlık
DisOrientedb' Alıntı:
Surekli calıştığım profesyonel ve guvenilir bir arkadaş. Tavsiye ediyorum herkese. Cok hızlıdır.
BKD' Alıntı:
10 adet sağlık makalesi aldım. Mertus, hem cok anlayışlı hem de guleryuzlu bir arkadaş. Ayrıca makaleler de cok guzel. Bu kendisiyle 2. ticaretimdi cok memnunum. Makale siparişi vermek isteyenlere tavsiye ederim...
Multi: Wmaracı
Gunceldir.