PROFESYONEL MAKALE YAZARI
Merhaba Arkadaşlar. Oncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Yıllardır denemeler yazarım. Elimde 2-3 kitaplık yazılarım var. Ulkemiz okumayı pek sevmediği icin ve egenin ic kesimlerinden gelme bir Anadolu cocuğu olduğum icin basım işine girmeyi hic duşunmedim; belki de duşunemedim. Bu ulkede kitap satmıyor; satsa bile sizi destekleyen insanların veya kurumların olması gerekir.
Anadoluyu vurgulamam; sıradan halk olduğumu anlatmak icindir. Yuksek lisans duzeyinde eğitimim var ancak kendi mesleğimi hic yapmadım. Ticaretle meşgul oldum. Onda da cok başarılı sayılmam doğrusu. Anlayabildiğiniz gibi yazmayı ve duşunmeyi cok seven bir olarak ticaret dişlileri arasında kendime cok iyi bir yer bulamadım. Ben de 2-3 adet web sitesi projesine başladım ve 3 yılının sonunda ufak da olsa yol aldım. Yeterli mi? Değil. Ben de bu birikimimden ufak da olsa para kazanayım dedim. Makale yazarlığı seruveni de boylece başlamış oldu.
FİYATLAR
100 kelime 1.5 TL
150 kelime 2.5 TL
200 kelime 3 TL
300 kelime 5 TL
400 kelime 6 TL
Bilmiyorum piyasaya gore nasıl bir fiyatlama yaptım ama; kaliteli makale yazmak cok kolay değil arkadaşlar.
HANGİ KONULARDA MAKALE YAZIYORUM?
Ben kotu alışkanlıklara teşvik eden ve halk sağlığını ilgilendiren konularda yazmıyorum. Tıp gibi bir alan uzmanlık gerektirir mesela ve insanların hatalı yonlendirilmesi soz konusu olabilir. Geriye kalan tum konularda yazabilirim diye duşunuyorum. Konu cok zor ise en fazla 1 gun araştırma yaparak yazmaya başlayabilirim.
MAKALE TESLİM SURESİ?
Bu sure değişkenlik gosterebilir. Karşılıklı goruşme ile teslim suresi belirlenebilir. Konu zor ise belki 1-2 gun daha gec bitecektir yazılar.
ODEME?
Makale yazım işinde anlaşıldığı takdirde, ucretin yarısını peşin olarak alıyorum. Kalan yarısını iş tesliminde odeyebilirsiniz.
DENİZBANK uzerinden havale veya EFT yapabilirsiniz.
İLETİŞİM
Bana buradan ulaşabilirsiniz. Genelde 1-2 saat icinde ve bazen anında cevap verebiliyorum. Eğer Skype uzerinden iletişime gecmek isteyenler var ise adresim: filozofxxx
Ozel mesaj atıp iletişim bilgilerinizi bana ulaştırmanız durumunda cok kısa bir surede sizi aramaya calışırım.
Sevgiyle kalın...
SEO Uyumlu Ozgun Makale Yazılır - %100 Ozgun
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- SEO Uyumlu Ozgun Makale Yazılır - %100 Ozgun