Merhabalar. Yazıya biraz kendimden bahsederek giriş yapayım. Daha once birkac sitede yazarlık ve editorluk yaptım, bu gibi işlerde tecrubem vardır fakat asıl alanım makale yazarlığıdır. Bayadır yapıyorum bu işi ve surekli kendimi geliştirmeye calışıyorum. Sevdiğim bir iştir makale yazarlığı, haliyle de tecrubem daha fazla. Daha fazla lafı uzatmadan hemen makale yazarlığında ne yaptığımı anlatayım.
Makale Yazarlığında;
-Genel olarak her konuda makale yazıyorum.
-Eğer verdiğiniz konu hakkında herhangi bir bilgim ve fikrim yoksa, ve konunuz araştırılmaya acık bir konu değilse (bazen oyle şeyler olabiliyor) genellikle o konu hakkında makale yazmıyorum.
-Hızlı iş yapmak prensibimdir, makalelerinizi olabildiğince hızlı ve guzel yazmaya calışıyorum.
Yazılarımda Dikkat Ettiklerim;
-Her şeyden once ozgun yazılar yazıyorum, kesinlikle kopyala yapıştır tarzı işler yapmam.
-SEO uyumlu yazılar yazıyorum.
-Yazım hatası yapmamaya calışıyorum, makale bittiğinde bu gibi şeyleri kontrol ediyorum, herhangi bir hata varsa duzeltiyorum.
-Dilbilgisi kurallarına uymaya calışıyorum, noktalama kuralları dahil en kucuk şeylere dikkat ediyorum ki makaleniz sıkıcı bir hal almasın.
-Ayrıca yazılarımı kendimden de bir şeyler katarak orjinalleştirmeye calışıyorum.
-SEO uyumlu makale yazdığım icin eğer isterseniz de 3 adet etiket belirliyorum.
Konular;
-Aslında konu pek ayırmam her turlu konuda yazarım, sadece ilgi alanımın dışında kalan konularda daha fazla araştırma yapıyorum o kadar. Onun dışında ozel olarak oyun ve teknoloji konusunda daha iyi yazdığımı duşunuyorum.
Odeme ve Ucret;
-Odemeleri Paypal'dan alıyorum.
-Ucretler standart 100 kelime 1 TL, 200 kelime 2 TL, 300 kelime 3 TL şeklinde devam ediyor.
İletişim;
-Buradan P.M atarsanız detayları konuşabiliriz.
Teşekkurler...
Tamamen Ozgun ve Orjinal Makale Yazımı | SEO Uyumlu | Uygun Fiyat
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Tamamen Ozgun ve Orjinal Makale Yazımı | SEO Uyumlu | Uygun Fiyat