- Makalelerinizin hepsi copyscape taramasından gecmektedir. Yazılan makaleler ozgunluk onayı alındıktan sonra size gonderilmektedir. Bu yuzden makalelerinizin %100 ozgun olacağından ve hic imla hatası icermeyeceğinden emin olabilirsiniz.
- İşinizi duzgun yaptığınızdan nasıl emin olabilirim?
Makale yazma konusundaki deneyimimizi anlamak icin; trade sayımızın ve gold uyeliğimizin dışında konunun en altında belirtmiş olduğumuz referanslarımızı da gozden gecirebilirsiniz. Oncelikle seo kurallarını ciddiye alarak calışmayı prensip edindiğimizi bilmenizi isteriz.
- Gunde ne kadarlık makale yazabiliyorsunuz?
Surekli calıştığımız işlerin dışında şu anda gunde ortalama 60.000 kelime teslim edebilecek kadar duzenli calışan bir ekibimiz var. Bu ekipte sadece makale yazarları değil, yazılan yazıları kontrol eden, calıntı icerik olup olmadığı copyscape aracılığı ile denetlemesini yapan ve mailleri duzenleyenler de bulunmaktadır.
- Hangi konularda makale yazabiliyorsunuz?
Sayısı 40'dan fazla ve işinde oldukca deneyimli olan makale yazarlarımızın olması nedeniyle (ahlaki kurallara uymayacak makaleler haric) her kategoride makale yazabiliyoruz.
Ahlaki kurallara aykırı olan makaleleri kesinlikle yazmıyoruz. Bu şekilde gelen teklifler sık olduğu icin 2 taraflı da zaman kaybını ortadan kaldırmak adına konunun başlarında belirtmeyi uygun gorduk. 10 yaşındaki bir bireyin yazdığımız makaleyi okuduğu zaman, hicbir zaman olumsuz etkilenmemesi gerektiğine inanıyoruz ve buna gore de iş alıyoruz. Yetişkin makaleleri, şans oyunları, buyu gibi makaleleri yazmıyoruz.
- Fiyat aralıklarınız nelerdir?
Fiyatlandırmamız şu şekilde:
100+ kelime 1,25 TL.
150+ kelime 1.75 TL.
200+ kelime 2,25 TL.
250+ kelime 2.75 TL.
300+ kelime 3,25 TL.
350+ kelime 4 TL.
400+ kelime 4,5 TL.
500+ kelime 6 TL.
- Odemeleri ne zaman yapmamız gerekir?
Ucreti teslim zamanı da trade puanına gore 2 şekilde belirlenmektedir:
1-) Trade puanı bizden yuksek olan muşterilerimiz, biz makaleleri teslim ettikten sonra ucreti gonderebilirler.
2-) Trade puanı bizden duşuk olan ya da r10 uyeliği olmaksızın bize ulaşan muşterilerimizin, ucreti işi teslim etmeden oncesinde gondermeleri gerekmektedir.
(Ucret gonderilmeden oncesinde talepte bulunabilir ve makalelerinizi hazır halde bekletebilirsiniz. Bu şekilde siz ucreti yatırdığınız anda makalelerinizi anında teslim alabilirsiniz. Yani makaleleri yazdırmanız icin ucreti yatırmanız gerekmez, makaleleri teslim almak icin ucreti yatırmış olmanız gerekir.)
- Odeme şekilleriniz nelerdir?
Odemeyi İŞ BANKASI, ZİRAAT BANKASI, PAYPAL, MİSLİ ya da SANAL PAZAR uzerinden alabiliyoruz. Ancak butun kesintileri sizin karşılamanız gerekmektedir. Gonderimleri yaparken bunu dikkate alarak yaparsanız seviniriz. Cok kısa bir sure sonra Garanti Bankası hesabımızda aktif olacaktır.
- Sizinle nasıl iletişime gecebiliriz?
Telefon, pm ya da mail yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
İstediğiniz zaman 7/24 arayıp telefonda da bizimle goruşebilirsiniz. Ancak makale yazarlarımıza ve denetmenlerimize tum bilgileri mail yolu ile ulaştırdığımız icin tum isteklerinizi mail olarak atmanız daha sağlıklı olacaktır.
[email protected] (bu adres sıklıkla kullanılmaktadır ve aynı zamanda skype adresidir ekleyebilirsiniz)
[email protected] (bu adres nadiren kontrol edilmektedir)
Telefon Numaramız: 0544 633 23 24
- Referanslarınız ve sizin hakkınızda yazılanları gorebilir miyiz?
Referanslarımız aşağıda sıralanmıştır. Ayrıca Trade'lerimizi gormek isterseniz linke tıklayınız.
http://www.r10.net/ticaret/53666&pp=10
cemalcan' Alıntı:
arkadaş işinde uzman ve samimiyetiylede eşi bulunmaz bir iş arkadaşı. Not: once muşteri memnuniyeti on planda
Genişletmek icin tıkla ...
maniaccoder' Alıntı:
100 Adet makale alındı (250+) İşinin ehli, ışık hızında teslimat sağlamıştır. Teşekkur eder herkese tavsiye ederim.
toz66' Alıntı:
Daha once cok kere calıştık, şimdi de bazı işlerimizde paslaşıyoruz. İşine onem veren bir kardeşimizdir.
Hayırlı satışlar
kezy' Alıntı:
Ahmet Beyle surekli calışıyoruz, surekli makale yazdırıyoruz hızlı, guvenilir bir arkadas. Hic bir sorun yaşamadan, vaktinde teslimatları yapıyor. şimdiye kadar makale yazdırdıklarım arasında en iyisi olduğu icin, dolu olduğu zamanlarda bile yazılarımı bekletiyorum boşa cıkmalarını bekliyorum. Kesinlikle gonul rahatlıyla calışabilirsiniz.
vuralim' Alıntı:
Ahmet bey devamlı calıştığımız durust guvenilir, prensipli bir arkadaştır. Tavsiye ediyorum. A+
ayhankerim' Alıntı:
Ahmet bey ile devamlı calışıyoruz. Anlaştığımız zamanda kaliteli yazılar teslim alınmıştır. Kendisiyle calışmak isteyen arkadaşlara tavsiye olunur.
Teşekkurler.
lukens' Alıntı:
Ahmet beye teşekkurler soylediği gibi tam zamanında ve seo uyumlu makaleler hazırlamış. Deneme amaclı 20 adet yazdırmıştım ama devamlı kendileriyle iş yapabilirim.
Teşekkurler.
RoxS' Alıntı:
Uzun zamandır bizde iş yapıyoruz Ahmet Bey ile işine verdiği onem ve titizliği gercekten cok goz dolduruyor. Başarılar dilerim...
ugur69' Alıntı:
Ahmet beye ve ekibine teşekkur ediyorum kısa surelerde 370 adet cok guzel makaleler yazdırlar. ilgileri ve yazılarının kaliteleri cok guzel calışmamız devam ediyor
Scorpioan' Alıntı:
10 adet sipariş teslim alındı prensipli kaliteli calışan bir ekip , teslim saatinde teslim ettiler herkese tavsiye ediyorum.
cryptosam' Alıntı:
Arkadaşla bir kac aydır calışıyorum inanın kendimce icerik uretmekte zorlandığım ve "Bilirkişi Hizmetleri" gibi teknik tabirler iceren alanlarda bile profesyonel makaleler cıkardılar.
Bu ekibin hakkını kesinlikle odeyemem belki totalde 500 ustu makale yazımı hizmeti aldım ve seo acısında şu an tum makalalerde ilk sayfadayız. Sektorel bir kelimede sadece bu ekibin makaleleri ile 6 farklı anahtar kelimede ilk sayfada ilk 5 teyiz.(Adwords tık başı ucreti 1+ TL rekabeti siz duşunun.) Bu ekibi oneriyorum, seo uyumu olarak denendi ve sonuc alındı. Tekrar tekrar teşekkurler...
meilbox' Alıntı:
Zamanında ve hızlı bir şekilde guzel makaleler aldık kendilerine teşekkur ederim
dogan66' Alıntı:
cok sayıda ve duzenli calışma icin anlaşılmıştır arkadaşın ve ekibinin calışmaları cok guzel ve en ufak imla hatası bulunmamıştır bu arkadaşa guvenli bir şekilde iş verebilirsiniz bunun garantisini ben ve muşteriler vermektedir...
gigipost' Alıntı:
Ahmet kardeşimizle makale calışması yaptık ve devam ediyoruz. Genelde gurup işlerinde surekli kalitesiz ve doldur boşalt işleri ile karşılaşırken Ahmet kardeşimizin
calışmalarında tamamen bir kontrol mekanizmasının calıştığını, profesyonel iletişimi iş surecinde gordum .. Adedini hatırlayamadığım makale teslim alınmış ve kullanılmaya başlanmıştır.
hunter68' Alıntı:
76 Adet makale teslim alınmıştır. Arkadaş işinde cok temiz ve hızlı, kesinlikle makale işinde başarılıdır. İstediğiniz konuyu araştırıyor ve yazıyor bundan daha iyisi ne olabilir ki?
cryptosam' Alıntı:
8 adet makale işi vemriştim. Bu denli kaliteli yazılar beklemiyordum. Gercekten harika yazılmış tamamı.
40 adet yeni makale işi verdim 200 kelimelik. Hizmet, kalite, seo uyumu, dil bilgisine uyum benim gibi kıl bir adama bile super geldi. Gerisini siz duşunun
hafaba' Alıntı:
odeme gecilmiştir. sorumluluk sahibi bir arkadaş. cok yardımcı oluyor. sorunsuz makale yazan ender arkadaşlardan.
LegendLord' Alıntı:
Belirttiği gibi tam vaktinde makaleleri iletti. Teşekkur ederim kendisine.
vuralim' Alıntı:
5 Makale yazdırıldı. İlgili Bilgili ve guvenilir bir arkadaş gununde teslim. Gonul rahatlığıyla calışabilirsiniz.. A++
akif68' Alıntı:
makaleler teslim alındı.Teşekkur ederim.Makaleler gayet guzel ve ozenle yazılmış teşekkurler.Yeni bir calışma icin anlaşma sağlanacaktır.
ZipirPlus_ar' Alıntı:
Bu Adam(LAR) varya! işini adam gibi yapanlardan, Makale işi verdim işte Aslında Makale alımı icin gitmemiştim, "Sa. 2013 konulu makale lazım" dedik verdiler, Ekipcek şaşkınız, Aslında beklemiyorduk bu kadar hızlısını, zaten para soz konusu değil onlar icin yazdıktan sonra uygunsa verirsiniz kelimesini kullandı, Eğlenceli hoş sohbetler eşliğinde her turlu yardımcı oluyor bir ara bakıyorsunuz Cok samimi 2 arkadaş modundasınız bir ara bakıyorsunuz Sizli bizli ciddiyet hakim olmuş. Tamda benim kafadan derlerya aynen oyle ELLERİNE SAĞLIK OLSUN
hunter68' Alıntı:
51 adet spor makalesi satın alındı. İkinci alışverişim toplam 131 makale oluyor. İşinde cok başarılı ve mukemmel.. ()
Hero' Alıntı:
Makaleleler gonderildi, hepsi de titizlikle yazılmış. Ellerinize sağlık, Bir sure sonra tekrar goruşmek uzere.
meilbox' Alıntı:
guvenilir bir arkadaş cok sayıda makale alıntı zamanında eksiksiz teslim etti
cekirdek' Alıntı:
ilk başta deneme icin 10 adet makale yazım işi verdim, gelen makaleler superdi. Daha sonra 30 adet daha aldım, şimdi duzenli olarak alıyoruz... Arkadaş işini guzel yapıyor, teşekkur ederiz.
Reality' Alıntı:
10 adet makale yazdırıldı kaliteli calışıyorlar, teşekkur ederim. İlerleyen zamanlar da tekrar calışmak isterim.
Uqur1987' Alıntı:
Arkadaştan 50 adet makale sipariş verildi.Gununde teslimat yaptı.Tekrardan calışmayı duşunuyorum.
Teşekkurler.
hayricolkesen' Alıntı:
Arkadaşımız ile 30 adet makale icin anlaşılmıştı, kendisi tam soz verdiği tarihte teslim etti. Teşekkur ederim.
meilbox' Alıntı:
Kendileriyle daha once calıştım sağlam ve durustler
ZipirPlus_ar' Alıntı:
Ya Bazen duşunuyorum, "Bu işlere bende gireyim mi?" Sonra sakin kafa ile duşunup Bu adamların cıkardığı işleri aklıma getirince Bunun uzerine de Aldığım hizmetin Ozverili tarafını da kendimce duşununce.. Sanırım boylesine adamlar bu sektorde dolaşıyorken bizler ekmek yiyemeyiz
Byturkx' Alıntı:
arkadaşla surekli olarak anlaşıldı.ilgili bir arkadaş
Hasanaydinx' Alıntı:
Cok sayıda makale icin anlaşıldı, ilgili bir arkadaş, tavsiye edilir.
AhsMedya' Alıntı:
20 adet makale alındı istenilen surede teslim etti gayet ilgili ve işinin ehli teşekurler.
keserdar' Alıntı:
Makaleler teslim alındı. İlgili ve sozunde duran bir arkadaş.
Hero' Alıntı:
Daha once calışmamız oldu, ilgili bir arkadaş.
ciko' Alıntı:
Makale yazdırıldı suresinde teslim etti.
gandi' Alıntı:
10 adet makale alındı zamanında teslimat teşekkurler
akif68' Alıntı:
Yuklu bir miktarda makale siparişi verildi.İlgili bir arkadaş.Calışmak isteyenlere tavsiye ediyorum.Sipariş Carşamba akşamı teslim edilecek.Beklemedeyim.Teşekkurler
masterthone' Alıntı:
makale yazdırıldı sorunsuz. teşekkurler
Geylani' Alıntı:
İşinde gercekten uzman birisi cok kaliteli iş cıkardı zamanından oncede teslim edildi teşekkur ederim + Bazı nedenlerden dolayıda geciken odemeden dolayı ozur dilerim hakkını helal et iş verecegim zaman odemeni peşin yapacagım ne malum int. kesiliyo pc bozuluyo vs
aciltercume' Alıntı:
Her biri 300'er kelimeden oluşan toplam 18 makalemizi belirttiğiniz sure icerisinde teslim ettiğiniz icin teşekkur ederiz...
SecureBacklink' Alıntı:
Makaleler teslim alındı fazlasıyla yeni sipariş icin pm gonderiyorum. Teşekkurler.
email' Alıntı:
10 adet 150 kelimelik oyun makalesi siparişi verildi ve gununden once teslimat yapıldı .Tekra calışmak dileği ile teşşekurler
triposi' Alıntı:
Arkadaşa verilen iş zamanında, eksiksiz ve dort dortluk olarak teslim alındı. İlgi ve alakanıza teşekkurler, hayırlı işler.
byemrah' Alıntı:
makale yazdırıldı belirttiği gibi saatinden once geldi. Teşekkurler
lookout' Alıntı:
100 den fazla makale siparişi verilmişti makaleleri hızlı bir şekilde teslim etti
ZaLimKraL' Alıntı:
zamanından evvel makaleleri teslim edince şaşırmıştım bir istekte daha bulundum onuda zamanından evvel ozgun makalesi yazması aynı zamanda kadirşinas bir arkadasımız olması hasebiyle bir 1000 makale anlaşması daha yapmayı duşunduğum değerli bir dost. Adı gibi biri.
vuralim' Alıntı:
Ahmet gene yaptı yapacağını, Dun akşam
Aradım 30 Makaleye ihtiyacım var dedim.
Başlık nedir kac kelime olacak biraz bilgi alabilirmiyim
Dedi anlattım. Yarın akşama 22:00 de elinizde olur efendim dedi. Biraz once makaleler geldi. Durust guvenilir prensipli bir arkadaştır. Tavsiye ediyorum.
webveil' Alıntı:
iş boyle yapılır. Belirtilen saatte makaleler ulaştı. Diğer işlerimde ilk tercihim siz olucaksınız. Teşekkurler.
sarp' Alıntı:
50 adet makale alındı profesyonelce hazırlanmış ve oldukca ilgili bir arkadaş.
bendark' Alıntı:
makale teslım alınmıstır tesekkurler
cehago' Alıntı:
anlaşmamızı yaptık dediği tarihte makalelerimi teslim etti ilgisi alakası icinde teşekkur ederim
BesiktASK' Alıntı:
Makaleleri teslim aldım. 3 yazı siparişi daha verdim. Yazılar muazzam. Bugune kadar calışmış olduğum en iyi ekip diyebilirim. Butunuyle cok memnun kaldım. Cok teşekkur ederim.
RoxiRox' Alıntı:
Teşekkurler, makale yazdırılmıştır kensine.
Cok iyi bir şekilde yazmaktadır, hepsi seo kalitesinde makaleler ve ilgi cekicidir.
babator' Alıntı:
10 adet makale alınmıştır. Memnun kaldık, devamı gelecektir.
Hızlı, sozunun eri arkadaş, tavsiye edilir...
xmuratx' Alıntı:
Arkadaşlar işinin uzmanı gercektende harika bir iş cıkardılar ve hemen kendilerine tekrar 4 ayrı iş verdim. Herkese tavsiye ederim.
mGunes' Alıntı:
Arkadaş makaleleri soz verdiği saatte teslim etti.İncelemelerde bulundum ve verdiğim zor başlıklarda ince detaylarına kadar her noktaya değinmişi.Teşekkurler.
hllzn' Alıntı:
Siz hic kalite ve hızı bir arada gordunuz mu?
24 saat gecmeden 10 adet tanıtım yazısı alındı.
Uqur1987' Alıntı:
Arkadaşa 50 adet makale yazdırıldı.İşini duzgun yapan biri,hızlı teslimat icinde ayrıca teşekkurler.
Başka bir siparişte tekrar calışmak dileğiyle,iyi calışmalar.
tekcarem' Alıntı:
20 adet makaleyi kısa surede ve fazlasıyla gonderdi.
Kaliteli ve guvenli birisidir. Teşekkurler
BLuETRoY' Alıntı:
10 adet makale siparisi verildi, arkadas cok ilgili sagolsun her sekilde hizli destek veriyor ve elinden geleni yapiyor. Cogu kisi once para sonra is demesine ragmen kendisi once is sonra parayi kabul etmistir. Mutlaka herkese tavsiye ederim
santos' Alıntı:
Cok sayıda makale siparişi verildi.
Soz verdiği saatten daha once teslim etti. Tavsiye olunur.
xmuratx' Alıntı:
Ahmet beye 10 adet daha iş verildi yine mukemmel bir şekilde yapmışlar. Tebrik ederim
AhsMedya' Alıntı:
Gayet ilgili ve anında donuş yapan kaliteli bir yazar 300 den fazla makale verildi ve verilmeye devam ediliyor..
akbalci' Alıntı:
Makale yazdırıldı ve işini fazlasıyla yaptı arkadaş. İnşallah surekli olarak calışacağız kendisiyle.
kayalight' Alıntı:
teşekkurler
zamanında teslim ve iyi makaleler alındı.
bcercan' Alıntı:
makaleler teslim alındı. hızlı ve guvenilir bir arkadaş. daha birlikte cok calışacaz sanırım. hayırlı satışlar.
hekersatranc' Alıntı:
7 adet makale siparişi verilip teslim alınmıştır. İşinde titiz bir arkadaş makale dosyalarına dahi başlık ve kac kelime olduğunu yazarak teslim etti daha birlikte cok calışacağız gibi gozukuyor hayırlı satışlar
cnrmedya' Alıntı:
makaleler teslim alındı arkadaş gayet hızlı
Erhan' Alıntı:
Ahmet arkadaş ile surekli calışıyoruz bircok makale yazdırdık bugune kadar sorun yaşamadık eline sağlık.
DorukTR' Alıntı:
Arkadaşla 2 haftalık bir calışma yapıldı. 664 adet 200 kelimelik makaleler yazdırıldı. Odemesi yapıldı. guvenilir bir arkadaştır.
hostingplatform' Alıntı:
18 adet makale teslim alınmıştır. Hocam işini profesyonel olarak yapan, durust ve guvenilir biri. İlgisi ve işindeki ozverisi icin cok teşekkur ediyorum. Her zaman calışmak umidiyle..
Kalyoncu' Alıntı:
10 adet sipariş verildi ve 12 saate teslim etti, super iş ve sağlam klavyesi (kalemi) var
akbalci' Alıntı:
Hazır kalıplar kullanmadan ozgun bir şekilde uygun fiyata tum tanıtım yazı işlerimi sorunsuz bir şekilde hallediyor arkadaş
hypnosis' Alıntı:
Makaleleri tam soylediği zamanda teslim etti. Makaleler oldukca kaliteli durumda. Arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim kalemi iyi
Psikolojikman' Alıntı:
300 Kelimelik 11 Adet Tanıtım Yazısı Yazdırıldı. Ahmet Bey'e Teşekkurlerimi Sunarım Yazılar Tam da İstediğim Gibi Seo Uyumlu Ve Akıcı. Tam Dediği Surede Teslimatı Gercekleştirdi. İşinin Ehli, Hızlı, Durust Ve Guvenilir...
UgguR' Alıntı:
Deneme amaclı bir kac yazı hazırlattım arkadaşa, gayet guzel duruyor. Kolay gelsin.
musakka' Alıntı:
12 adet makale yazdırıldı, belirlenen surede yazılar teslim edildi. Yazılar tatmin edici ve guzel. Teşekkurler.
BestOf' Alıntı:
Arkadaşlar oldukca organize calışıyorlar calışmalarındaki başarılarının devamını dilerim iyi calışmalar. Alışveriş yapıldı.
hoo' Alıntı:
Sağlıkla ilgili makaleler yazdırdım cok iyi yazıldı ve tamamen ozgun yazılmış. Herkese tavsiye ederim. Teşekkur ediyorum.
Rix' Alıntı:
50 adet makale alınmıştır cok kaliteli yazar tavsiye ediyorum. Teşekkurler
AsInvestment' Alıntı:
300 adet makale alındı başarılı ve gercekten iyi niyetli bir arkadaş. Kesinlikle bundan sonra beraber calışacağız.
jokeboy' Alıntı:
Daha once bir cok kişiye makale icin sipariş verdik ve siparişlerimizi aldık, fakat daha once calıştığımı kişilerden aldığımız makaleler bilincsizce sıradan yazılmış olan makaleler di, yani verdiğimiz kelimeler sadece o makale icinde geciyor du, hic bir ozgunluğu ve anlamları yoktu, ilk defa Ahmet beyden 25 makale siparişi verdik ve daha sonra sipariş vermeye devam ettik, cunku makaleler gercekten emek vererek ve anlaşılır bil dilde ozgun olarak yazılmıştı... Bu yuzden kendisine ne kadar teşekkur etsek azdır.... Tabi birde unutmadan soyleyeyim... oldukca hızlı teslimat ve sipariş var
teribogart38' Alıntı:
makaleleri cok beğendim teslimatta hızlı olunca cok memnun oldum 6+6 siparişim oldu şimdi 30 tane daha sipariş verdim
metanek' Alıntı:
10 adet yazı yazdırıldı. Geyet guzel yazılar olmuş
ZaiL' Alıntı:
81 adet icin kendisi ile anlaşma sağladık. 2 gun gibi kısa bir surede 81 adet makaleyi teslim ettiler. Bu kadar kısa surede yazılan makalelerin kalitesine şaşırdım. Kısa sure icinde cok temiz iş cıkardılar. Kendilerine teşekkur ediyorum.
cekirdek' Alıntı:
110 adet makale siparişim vardı bir hafta olmadan geldi, teşekkurler
love06' Alıntı:
Super Makaleler Yazıyor Arkadaş İşini Cok İyi Yapıyor Emin Olabilirsiniz
Clyde' Alıntı:
20 adet makale yazdırıldı makaleler soz verilen zamanda teslim edildi + cokta duzgun ve ozenli yazılmış tavsiye ederim
TuzsuzT' Alıntı:
Dun verdiğim 10 makale siparişini bugun teslim aldım. Şimdiye kadar cok kişiye makale yazdırdım, iclerinde en başarılısı olduğunu soyleyebilirim.
Senseyh' Alıntı:
sağolsun dedigi gibi zamanında teslim etti daha ne olsun r10'da zor bulunuyor boylesi
clubmember' Alıntı:
Makaleler alındı. Hızlı teslimat, herşey tam istediğim gibi. İşinin ehli bir arkadaş, makaleler cok kaliteli gozunuz kapalı guvenebilirsiniz.
fatihben' Alıntı:
Buyuk caplı makale anlaşması yapıldı makale konusunda guvenilir ve işinin uzmanı bir ekip tavsiye ederim.
gokhaneryigit' Alıntı:
Kaliteli makaleler icin teşekkur ederim .Anlaşılan uzunca bir sure makale yazdırağım size
butterfly' Alıntı:
Arkadaş ile surekli calışmaktayım ve calışmaya devam edeceğim İnş..Aldığım makaleler titizlilikle ve profesyonelce yazılmış..Google'da etkilerini fazla, fazla goruyorum..Verdiğim para sonuna kadar helal olsun..
İyi calışmalar kardeşim..
By_tozi' Alıntı:
Makaleler super bir şekilde yazılmış bulunup zamanında teslim edilmiştir,uzunca calışacağım kişisiniz.Teşekkurler
Mehemmet' Alıntı:
Guzel bir yapı kurmuşlar. Surekli calışacağız sanıyorum.
ekinonline' Alıntı:
ellerinize sağlık hocam. 30 adet makale teslim alındı. hic bir imla hatası yoktur. dediği vakitten once makaleleri yolladı. hızlı ve guvenilir.
Lidernet' Alıntı:
Arkadaşla calıştık gayet başarılı daha cok iş yapacaz anlaşılan..
ebulfeth' Alıntı:
Başarılı olduğuna inanıyorum.Cunku kendim hem şiir hem de bir cok konuda makale tarzı yazmıslıgım var hatta iki yerel gazetede koşe yazarlıgı yaptım ama kendi sitemin anahtar kelimelerinde makale yazmayı bir turlu beceremedim.Sağolsun arkadasa zoru basarmıs ve guzel on adet makale cıkardı.Ellerin dert gormesin.
erkeksengel' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Makale teslimatı konusunda gercekten başarılı sadece bir iki adet okuya bildim yoğunluktan dolayı kelimeler akıcı ve sıkılmadan kendini okuta biliyor. On adet calışma yaptık kendisi de isterse bundan sonra devamlı irtibat icinde olacağız. Makale iceriği ise erkek moda, erkek bakım olarak yazıldı.
Clyde' Alıntı:
20 adet makale sipariş verdim dun elime ulaştı bu 2.ci calışmamız işini bu kadar onemseyen ve bu kadar disiplinli işini layıkıyla yapan yazarları gormek gercekten beni sevindirdi kalite, hız, supersiniz gercekten bir yazardan beklenen herşey mevcut teşekurler hayırlı işler
tasarimhizmet' Alıntı:
10 adet makale siparişi verildi. Belirtilen sure oncesi gonderildi. Gayet başarılı ve hızlı bir iş. Kesinlikle calışmaya devam edeceğim.
FATIH_999' Alıntı:
30 adet makale yazdırdım hızlı teslim icin teşekkur ediyorum guvenilir bir arkadaştır.
ilker_34' Alıntı:
10 makale yazdırdım cok memnun kaldım işinin ehli bi arkadaş
besen' Alıntı:
Makale yazdırıldı. Dediği zamandan once de işi teslim etti.
İşine sadık, işini bilen bir arkadaş.
Tavsiye ederim..
Cronix' Alıntı:
itina ile yazılan yazılar teslim alındı teşekkurler.
dll' Alıntı:
10 adet konu yazdırdım, zamanında teslim etti ve yazılar seo'ya uygun profesyonelce yazılmış.
deFaCtoo' Alıntı:
Cok ilgili ve memnuniyet amaclı bir hizmet vermektedir. Tamamen ozgun makaleler. Sonuc olarak devamlı calışılacak ve tavsiye edilecektir. Teşekkurler ediyorum.
ozi79' Alıntı:
120 adet makale siparişi verildi 24 saate tamamladı arkadaş makalelerde cok guzel olmuş en kısa surede yine calışıcam teşekurler
limitsizseo' Alıntı:
10 makale icin anlaşıldı ve bir gun az bir zaman icinde teslim etti,
En kısa zamanda yine kendisi ile calışmayı duşunuyoruz.
Teşekkur ederiz.
sade_kahve' Alıntı:
Arkadaşımızla ilk defa calıştım. Gayet ilgili ve hızlı ayrıca odeme konusunda cok duyarlı sağolsun.14 adet makale yazdırıldı hepsi gayet başarılı ve ozgun makaleler. Surekli olarak kendısı ıle calışacağız. Makale yazdıracak kardeşlerımıze tavsiye ediyorum.
MujaHeed' Alıntı:
Soz verdiği tarihte makalelerini teslim etti, sağolsun hepsini Copyscape'den de tarattırmış. Kaliteli, temiz, karmaşadan uzak bir şekilde makaleleri hazırlamış. Ellerine sağlık, gercekten cok guzel bir alışveriş oldu. Tavsiye ediyorum arkadaşlar, guvenle calışabilirsiniz
Burti' Alıntı:
Ozgun ve işinde prof birisi google'ın gormesi gereken yerleri benim yerime bulup duzenleyip yayınladı teşekkurler.
kaymakam' Alıntı:
Arkadaşla bu 2. calşımamız. Ben bu şekilde duzenli, tertipli calışan ve dakika dakika soylediği zamanda yazıları eksiksiz teslim edenbir kadro gormedim. Emeklerini fazlasıyla almadıkları da kesin. Her zaman calışacağım bir yazar kadrosudur tavsiye ederim.
Berkt' Alıntı:
10 Adet tanıtım yazısını cok hizli şekilde testlim etti. Teşekkur ederim kendisine
Hytloth' Alıntı:
Yazdırmış olduğum 20 makale de ust kalitede ve anlaşılır. 1 gunde teslimat icin ayrıca teşekkurler.
mGunes' Alıntı:
Arkadaşla tekrar calışma fırsatı buldum ve 12 saat uzerine makaleler elime ulaştı teşekkurler başka bir calışmada goruşmek dileğiyle.
bilenyok' Alıntı:
1 gunde 50 makale teslim alındı.
Makaleler cok kaliteli ve profesyonel hazırlanmış.
İnanılmaz hız, ekstra kalite, şahane bir ekip.
Kısa sure sonra tekrar goruşmek uzere,
İyi calışmalar.
duman83' Alıntı:
11 makale zor konular zamanında teslim teşekkurler
Meg7' Alıntı:
Yorum yaparak bir şey dememize gerek yok herşey ortada zaten ucuz, kaliteli ve guvenilir bir arkadaş
Difuzyon' Alıntı:
Kelime varyasyonlarından nihai sonuca varmanızı arama motoru da takdir etmiş.
Memnun kaldığımı belirtmek isterim, ilginize teşekkurler.
+
10 adet yeni makale siparişi Pm olarak gonderildi.