Arkadaşlar merhaba

Beni bilenler bilir. Bu forumda onlarca kişiyle, onlarca ticaretim bulunuyor. Ayrıca aklınıza gelebilecek butun forumlarda da aktifim ve referanslarım gucludur. Bu forumda Bir kişi haricinde de kimseyle bir sorun yaşamadım. Onun da şikayet konusunu bulabilirsiniz. Kendisi de uzaklaştırıldı zaten.

Yazar arıyorum arkadaşlar. Gercek duzgun calışkan bir kac tane yazar alacağım. Bulunduğum sektor benim hayatımı surdurduğum gecimimi sağladığım sektordur. Bunu ciddiye alacak, işine saygı duyacak yazar arıyorum. En baştan belirteyim yaşı ne olursa olsun davranışlarıyla coluk cocuk sayılan kişilerle uğraşmak istemiyorum soyleyeyim.

Şartlar:

- Gunde 3-5 makale alıp beni de kendisini de gereksiz yere yormayacak, gunde en az 3 bin kelimelik iş alımı yaparak zamanında iş yetiştirecek.

- Odemelerini Cuma gunleri İş Bankası ve şans oyunları hesabına toplu olarak alacak.

- Duzgun işler cıkararak kendilsiyle uğraşmama gerek bırakmayacak. Paragraf yapacak, başlık atacak, kelime hatası yapmayacak, yani normal bir şekilde anahtar kelime kullanarak duzgun ve ozgun yazılar cıkarabilecek.

- 100 kelimesi 0.70 kuruştan yazacak.

- Baş ağrıtmayacak, kendisine telefonla ulaşabileceğim yazar arıyorum.

Bana gelince; bu foruma beni tanıyıp benimle calışıp benden odeme almış olanlar bu konunun altına yazıp benimle iletişim kurabilirler. Kendilerine ulaşabileceğim imkanlar ortadan kalktığı icin onlar bana ulaşsınlar. Ancak bazı arkadaşlarımla calışmayacağımı ozellikle belirtmek isterim.

Ayrıca buradaki profilim benim bir zamanlar 4 TL'sini sabah yerine oğleden sonra hesabına yatırdığım bir adamın verdiği negatif traderla kirlenmiştir. Bunu dikkate almamanızı salık veririm. Kendisi hakkında actığım şikayet konusu da bulunuyor.

İş budur arkadaşlar. Samimi bir bicimde makale yazıp para kazanmak isteyenler bana ulaşsınlar. Telefon numarasıyla birlikte kendilerini tanıtsınlar ve bir ornek yazı linklerini veya metinlerini yollasınlar.

Not: PM istemeyiniz. Belirttiğim şekilde pm yollayınız.

Herkese iyi calışmalar.