Merhabalar,
Yaklaşık 5 senedir makale yazarlığı yapıyorum.
R10,webmastersitesi,fuub,iyinet gibi sitelerde gordumki bu işi parayla yapıyorlar. Bende neden bu işe atılmayayım dedim yazdıklarım backlink vs. karşılığıydı . Profesyonel bir şekilde tamamen ozgun yazıyorum. Hatta referans isteyenler icin 1 adet makale yazabilirim. Neyse uzatmayalım. Photoshopta yaptığım 2 -3 calışmayla ozetlemeye calıştım buyurun.

Makalenin seo uyumluluğu paketinize ya da makale sayısına gore değişebilir. (20 ve ustu %100 uyumlu)

Makaleler tamamen profesyonelce ve ozgun bir bicimde yazılacaktır. (Ozgun olmadığını kanıtlarsanız paranızı iade ederiz)

Makalelerimiz ceşitli konular uzerine yazılmaktadır. (Haber,spor,bilgisayar,yazılım,oyun,sosyal medya,sağlık,seo,teknoloji ve filmdir.)

Makale hizmetimizde ucretleri duşurduk ve indirim yaptık . İsterseniz paket halinde istersenizde bu şekilde alabilirsiniz. (Seo garantisi yoktur.)

Ceşitli paketlerimizden alabilirsiniz. Bol odeme seceneklerimiz bulunmaktadır. (Paket 1 ’de 1 gun icinde teslimat vardır.Diğer paketlerimizde kişinin isteğine gore değişebilir.)

Bol odeme yontemleriyle sizlerle birlikteyiz. En gerekli 4 odeme yontemini secerek sizlere sunduk.(Paypal,turkcell mobil odeme,Ziraat bankası,Turkiye iş bankası) . Duruma gore Misli ’de olabilir.

O.m veya yorum olarak bize ulaşabilirsiniz.

keskinbu' Alıntı:
10 adet makale satın alındı. Hızlı teslimat hoşuma gitti Teşekkurler
Genişletmek icin tıkla ...