Ucretsiz Tanıtım Yazısı Ekleme Siteleri

Bu makalemizde web sitelerimizin Google da ust sıralara yukselmesi icin ucretsiz tanıtım yazısı ekleme sitelerinden bahsedeceğiz. Tanıtım yazısı web siteler icin olmazsa olmazlardandır. Herşeyden once tanıtım yazıları siteler icin kalıcı bağlantılardır. Doğal bir şekilde backlink kazanarak bedava reklam yapmış olursunuz.

Kalıcı bağlantıdan kastımız tanıtım yazısını yayınlattığınız diğer sitenin internette varlığı devam ettikce gecerliliğini koruyacaktır. Başka sitelerde sitenizi anlatan tanıtım yazılarının olması Google'ın ( Otorite arama motoru olduğu icin ) gozunde değerli olur. Sitenizin hiti artar. Bu hit artışı Alexa sırasının duşmesine neden olur. Sitenizin genel iceriğiyle alakalı bir siteye tanıtım yazısı eklemek daha faydalıdır. Ayrıca hızlı bir şekilde sitenize backlink sağlanmış olur.

Tanıtım yazıları ucretli ya da ucretsiz olarak sitelere eklenebilmektedir. Biz daha cok ucretsiz kısmı ile ilgileneceğiz. Ucretli tanıtım yazısı eklemek icin r10.net, wmaracı.com, iyinet, fuub.net gibi forumlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca profesyonel SEO işi yapan sitelerden de bu hizmeti paralı olarak alabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken ayrıntılara gelirsek eğer; Pagerank değeri yuksek sitelerden tanıtım yazısı almak, tanıtım yazılarınızı her site icin farklı farklı oluşturmak, her tanıtım yazısında 3 anahtar kelimeye link vermek, makale sonlarında site url sini paylaşmaktansa tıklayınız, ziyaret ediniz gibi site linki entegre edilen kelimeler kullanmanız ve makaleleri ozgun (kopya olmayan icerik) en az 300 kelimeden oluşturmanız cok faydalı olacaktır.

Ucretsiz tanıtım yazısı ekleyebileceğiniz siteler aşağıda Pagerank değerlerine gore sıralanmıştır. Ucretsiz olarak faydalanmak isteyenler Pagerank değerine bakmaksızın tanıtım amaclı bu siteleri kullanabilirler. Her site icin ayrı bir tanıtım yazısı (makale) girmek daha faydalı olacaktır.

nancy2013.com: Sitede şuanda 185 adet yayınlanmış makale var.Herhangi bir kısıtlama bilgisi bulunmuyor. Pagerank değeri: 5

postcuyum.com: Makalelere 3 link kullandırmaktadır. *****, ***** v.b. siteler kabul edilmemektedir. Pagerank değeri:4

guncelbilgiler.org: En az 150 kelimelik makale istiyor.1 adet link kullandırıyor. Pagerank değeri:1

ucretsiztanitimyazisi.com: En az 300 kelimelik ozgun makale istiyor. Anahtar kelimeyi 2 defa kullandırıyor. Pagerank degeri:0

bedavasitetanitimi.org: 300 kelimeye dayalı makale istiyor. Anahtar kelime 3 link kullandırmaktadır. Pagerank degeri:0

Son olarak satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmaya calışan kişiler de bu sitelerden faydalanarak Google da web sitelerini yukseltmeye calışabilirler.

Kaynak: http://www.ekkazancyollari.com/inde.../221-ucretsiztanitimyazisieklemesiteleri.html