Merhaba Arkadaşlar,
Uzun suredir makale yazıları yazıyorum. Spor makaleleri ile başladığım "Makalecilik" kariyerime, site tanıtımları ve urun tanıtımları ile devam ediyorum. Sizlere en uygun hizmeti verebilmek icin gerekirse tum zamanımı bu işlere harcıyorum diyebilirim.
Sık Sorulan Sorular
1-) Neden seni tercih etmeliyim?
Şunu soylemeliyim ki, yazılarınızı cok ozenli bir şekilde en kısa surede teslim etmek icin calışırım. Yani en kısa surede en iyi hizmeti sunarım. Bir problem olduğunda, yazının bir bolumunu beğenmemiş veya değiştirilmesini istediğiniz durumlarda, saat fark etmeksizin bu isteğinizi de yerine getiriyorum. Fakat buna pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Fakat ben yaptığım işin her zaman arkasında olurum. Yazılan yazıların kurallara uygun bir şekilde olması en cok dikkat ettiğimiz konudur.
2-) Makalelerde bir yerden kopyalama var mı?
Hayır. Makalelerim tamamen ozgun makalelerdir. Biliyoruz ki bu makale yazılarının en onemli ozelliği ozgunluktur. Tamamen yazarın ozgunluğu ile yazılacak makaleler, daha iyi sonuclar getirmekte ve daha cok okunmaktadır. Bunun icin de calışmalarım tamamen ozgunlukten ibarettir.
3-) Makalelerinin konuları nelerdir?
Herhangi bir konu kısıtlamamız yoktur. İletişime gectiğiniz zaman konuyu da bildirirseniz, geri donuş yapılacaktır.
Makale Fiyatları:
100 Kelime 1 TL
200 Kelime 2 TL
300 Kelime 3 TL
400 Kelime 4 TL
500 Kelime 5 TL
Pm ile bana ulaşabilmeniz mumkundur. Veya [email protected] adresinden iletişime gecebilirsiniz.
Makaleleriniz ve Site Tanıtım Yazılarınız Yazılır
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Makaleleriniz ve Site Tanıtım Yazılarınız Yazılır