Merhaba arkadaşlar.
Cok uzun suredir seo uyumlu makaleler yazabilmekteyim ve bu konuda oldukca başarılıyım. Benimle calışmak isteyen arkadaşlar sadece makale yaz ver demekle kalmayıp tum sitelerini benim sozcuklerime ve yorum kabiliyetime teslim ettiler ve pişman olmadılar. Diyeceğim o dur ki bu işi zevkle yapmaktayım, ancak biraz daha hızlanmak amacı ile kendi geliştirdiğim bazı teknikler ile kopya makalelerinizi cok kısa surede ozgunleştirebiliyorum ve indekslendiğinde ise sadece sizin sitenizde cıkıyor. İngilizce ya da Turkce farketmez!
Evet arkadaşlar, siz isterseniz bir gunde bana kopyalamış olduğunuz 100, isterseniz 200,300 makalenizi verin hepsini sizlere gun icerisinde ozgun bir şekilde verebileceğimden emin olun. Ancak kopya makaleler gorunur de aynı kalmakla birlikte sadece sizin sitenizde gorunecek şekilde teknik bazı yontemlerle ozgunleştirmekteyim.
Makale ucretleri ise şoyledir; her 5 makale icin 1 TL olarak uclendirilmektedir. Ancak gorunurde bir kac cumle değişsin istiyorsanız ve daha farklı talepleriniz de olursa ucretlendirme ona gore değişecektir.
msn : [email protected]
Makaleleriniz En Hızlı Şekilde Ozgunleştirilir
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Makaleleriniz En Hızlı Şekilde Ozgunleştirilir