Turkce, İngilizce ve İtalyanca ceviri yapacağım . Ceviri ucretleri verilen işe gore belirlenecektir ancak genelde piyasadan daha ucuz fiyatlarla yapılır.

İşin Toplu olması halinde indirim yapılır ve devamlı calışma halinde indirimler iş devamlılık kazandıktan sonra yapılacaktır.

Ayrıca Rusca - Turkce, Arapca - Turkce cevirileri de yapıyorum.

Rusca dan Turkce'ye, İngilizceye veya İtalyancaya ceviri yapabilirim.
Arapca'dan Turkce'ye, İngilizceye veya İtalyancaya ceviri yapabilirim.

Ancak ceviri yaptığım dillerden rusca ve arapcaya konuya uygun klavyem olmamasından dolayı ceviri yapamıyorum.

Makale;

Turkce, İngilizce ve İtalyanca makaleler de yazılacaktır. Bunun icin de kesin bir fiyat vermiyorum. Yazılar yine piyasanın altında fiyatlara yazılacaktır. Konu ve İstenen kelime sayısını bildirirseniz fiyat hakkında size geri donuş yapacağım. Bu konu hakkında lutfen pm atabilir veya direk skype adresimle temas kurunuz:

[email protected]

DİKKAT: Toplu verilen iş sonunda, alıcının makaleyi incelemesi icin 5 saat verilir. 5 saat sonunda da odeme talep edilir. Misli, Ziraat ve İş Bankası dışında alternatif odeme yontemi yoktur. Tekliflerinizi ona gore verirseniz sevinirim.

not: Yazılar Seo'ya uygun olarak yazılır.

TANITIM
Her turlu tanıtım yazıları ve sozlukler icin Uludağsozluk tanıtım yazısı yazılmaktadır.