Makale alışı yapmıyorum. Bazı arkadaşlar konuyu okumadan mesaj yolluyorlar. Konuyu iyice okuduktan sonra mesaj atın lutfen.
Merhaba arkadaşlar. Yazı yazmayı seven, bu işten para kazanmak isteyen kişileri bir araya toplamak istiyorum. Sizlerin yeteneğiyle benim tecrubemi birleştirerek, ortaya cok guzel işler cıkarabileceğimizi duşunuyorum.
İcerik konusunda uzun yıllardır ceşitli araştırmalar yaptım. Bu konuda oldukca tecrubeliyim. Bir ekip kurmak istiyorum.
Bu ekibe dahil olan kişiler ile bildiğim herşeyi paylaşacağım. Ozel online bir eğitim odası olacak. Yeni gelişmeleri oradan takip edebileceksiniz. Makale yazmanın yanında, wordpress yada blogger sitelere nasıl konu eklenir, hangi eklentiler nasıl kullanılır, etiket ve başlıklar en etkili şekilde nasıl oluşturulur gibi konular konusunda da uzmanlaşacaksınız. Ayrıca benim referansımla daha kolay muşteri bulabileceğiniz gibi, iş alımlarında da yardımcı olacağım.
Bu iş icin sizlerden herhangi bir ucret talep etmeyeceğim. Sadece her katılımcı , haftada 2 adet ucret almadan makale yazacaklar vereceğim site icin.
Bunun yanında, yeterli guven ve samimiyet yakalandığında, farklı projeler icin calışacağız.
Yapmanız gereken şey;
İsim :
Bilgilerinizle birlikte bana mesaj yollamanız.
Makale Yazarları Buraya !!!!
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Makale Yazarları Buraya !!!!