KALİTELİ YAZARLAR ARANIYOR .

Sıradan Olmayan, Seo Uyumlu, İlgi ceken , imla kurallarına uyulmuş , seo kelimeler belirtilmiş 600 Ozgun Makale 600 tanıtım yazısı YAZDIRILACAKTIR. İŞİNİN UZMANI YAZAR ARKADAŞLARIN İLETİŞİME GECMESİNİ İSTİYORUZ.

İstenen Makale Sayısı: 100 ilk etapta

İstenen Tanıtım Yazısı : 100. ilk etapta

Makale Turu: Dedektif ozel dedektif dedektiflik,

İstenen Makale Konuları: eş takibi , aldatma, aldatılma , aldatılma, aldatılan eşin yakalanması araştırma, ve ilgili konular goruşmede bildiriliecektir.

Makalelerde İstenen Kelime Sayısı: 250
Tanıtım yazılarında istenen Karakter Sayısı: 150- 200

Odeme yolları: garanti bankası
Odeme iş tesliminde

Onemli : makalelerde ve tanııtm yazılarında hata olması durumunda duzeltilmesi talep edilecektir. yazar arkadaşın cıkardığı işin beğenilmesi durumunda makalelerin ve tanırım yazılarının devamı istenecek olup. ilerleyen surecte 5 adet sitenin blog yonetimi kendisine verilecek ve duzenli olarak her gun 5 sitede makale yazması istenecektir. surekli calışabilecek referans verebilecek arkadaşların iletişime gecmesi istenecektir. pm den mesaj atacak arkadaşların telefon numaralarını isim ve soy isimlerini belirtmeleri rica edilir

Devamı Oku: Makale ve Tanıtım Yazısı Ihtiyacımız Var Lutfen Işinde Ciddi Olan Yazar Arkadaşlar Iletişime Gecsin