6. senemi doldurduğum makale hizmetinde gerek bu forumdan gerekse diğer bağlantılarım ile bircok kişisel ve kurumsal yazıya imzamı attım. Bu zamana kadar teslim etmediğim ve yarıda bıraktığım hicbir işimin olmaması aslında bir nevi meslek aşkının gostergesidir. Şu anda kaliteli bir haber sitesinde editorluk yapmaktayım. Aynı zamanda boş zamanlarımda kaliteli makale isteyen kişilerin ihtiyaclarını karşılamaktayım.

EKİP KADROMUZ 9 KİŞİDEN OLUŞMAKTADIR...

HAKAN GOCMEZ
Msn: hakangocmez [at] windowslive.com
Personel Mud.

İŞ DURUMU : ACIK

Bu meslekteki prensiplerim;

- Gerekirse 100 kelime fazla yazarım ama makalenin hakkını veririm. Sizle anlaştığımız kelime uzerinden odemeyi yaparsınız. Fazla yazılanlar hediyem olur.
- Kelime doldurmak icin kasmam on araştırmamı tabiri caizse kalfa derecesine gelecek kadar yaparım.
- Makale icime sinmedi mi kusura bakmayın siler baştan yazarım
- Zaten sizden 1 makale icin 3 saat istiyorsam o makaleyi 2 saatte teslim ederim 3. saati istememin sebebi ise beğenmeme durumunda sizi mağdur etmemektir.
- İki farklı fiyatlandırma yaparım zaten fiyatlandırmalarda acıkca belirttim.
- Word dosyasında tum imla hataları giderilmiş şekilde teslim ederim.
- Makaleleri teslim etmeden once son kez kontrolunu yapar oyle teslim ederim.
- Genelde iyilik yapmayı severim insanları mutlu ve memnun etmek icin arada makale hediyelerim olur.

Forumda bircok arkadaşın dediği gibi SEO UYUMLU MAKALE olarak adlandırılan ozellikle bilgi ve tecrubelere dayalı olmadan genel ozelliklerine bağlı kalarak yazılan yazılara DUZ YAZI diye tasvir etmek daha doğru olacaktır. Daha cok seo yonunden hit cekebilmesi icin anahtar yoğunluğunu ayarlayarak oluşturulur. Ozgun yazı olması seo acısından yeterlidir.

DUZYAZI FİYAT LİSTESİ :

200 Kelime 2 TL
500 Kelime 5 TL
1000 Kelime 10 TL

DUZYAZI MAKALE OZELLİKLERİ :

Makaleler Word dosyasında yazılır
Fazladan en fazla 20-50 kelime yazılır
Makaleler bittiğinde mail adresinize gonderilir.

Şimdi gelelim birde seo ve kaliteye onem veren kişilerin sitelerine değer bir makale calışması arayan arkadaşlara. Sadece ana kelimede yukselmesi icin 300 kelimelik bir makalede 6-7 defa anahtar kelime kullanılması yerine orneğin okuyan kişinin makale sayesinde araba kullanmayı bile oğrenebilecek kadar bilgi aktarımının akıcı ve bilgilendirici olması da bir o kadar onemlidir. Kalite istiyorsanız %100 kalite garantisi verebilirim.

MAKALE FİYAT LİSTESİ :

250 Kelime 5 TL
500 Kelime 10 TL
1000 Kelime 15 TL

GERCEK MAKALE OZELLİKLERİ :

Makaleler Word dosyasında yazılır.
Fazladan en fazla 50-100 kelime yazılır.
Makaleler bittiğinde mail adresinize gonderilir.
Anlatım yalın ve yoğundur, nesnel bir nitelik taşır.
One surulen duşunce ve tez kanıtlanır.
Soz oyunlarına başvurulmaz, suslu anlatımdan uzak durulur.
Her konuda makale yazılabilir.
Somut ozellikler on plandadır.
Genellikle makale yazıları kısa ve oz olur.
Giriş, Gelişme, Sonuc kurgusu makaleye yansıtılır.

Referanslar ;
Kod:
Gurul Alpaybey Eloxy xiyix erdemozcan makaleyazarim Violin tmaster

maniaccoder' Alıntı:
Şirketimize cok uzun sure icerik sağlamıştır. Cok kaliteli ve hızlı bir yazardır. Gonul rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Genişletmek icin tıkla ...

tmaster' Alıntı:
tavsiye ederim cok başarılı bir makale yazarı

Violin' Alıntı:
Hani aynı meslek ekmeğiyle oynanır sanıyorlar ya.
Yok be arkadaş ben ulusal gazeteci olmama rağmen takdir ve ibretle bu arkadaşımı izliyorum.
Yazacağı yazılara kefilim.
Hayırlı işler ustadım.

Gnosis' Alıntı:
arkadaşın yazarlık yaptığı bir sitenin takipcisiyim , makaleler gercekten cok profesyonel hazırlanıyor her yonuyle. Cekinmeden iş verilecek bir arkadaşımız

Gurul' Alıntı:
Ozellikle Eloxy ( maniaccoder şirketi ) uzun sureyle calışmış arkadaştır. Tek referans dahi yeterli. Diğer konusunuda yazdım, şu anda kendisinden ders alıyorum.
İNŞALLAH bir gun senin gibi yazarım.

Alpaybey' Alıntı:
Gercekten cok başarılı, butun işleri zamanında teslim etti...