120-130 Kelimelik tamamen ozgun makaleler yazılıcaktır. İş devamlı olacaktır. Makale başına 1 :tl Veriyorum. Sadece iki kişiyle calışacagım.
Duzenli olarak calışmak isteyen aşağıdaki iletişim adreslerınden bana ulaşabilir.
Ancak alacağım kişi oncelikle deneme amacllı 1 adet makale yazmasını ısteyecegım. Yazılacak kategoriler bellidir. Bunlardan 1 tanesini secip 120-130 kelimelik makale yazacak bakacağım ozgunluğune turkcesine imla kuralları muhim değil hani ( nokta,virgul,noktalı virgul tarzında ) Ama duzgun turkce kullanması gerekmektedir.
Kategoriler : Bilgisayar - Tablet - İphone - Android - Masaustu PC - Notebook - Virus Programları - Tarayıcı haberleri ozellikleri işlevleri vs ( google chrome - mozilla - opera ) Samsung- motorola - nokia haberler telefon tanıtmaları vs
Tekrar belirtmek istiyorum benımle calışmak isteyen kişi 1 adet makale yazıp aşağıdaki iletişim adreslerine iletsin makale uygun gorulurse calışma olacaktır.
Msn ( Mail değildir ) : [email protected]
Telefon : 537 716 04 41
Pm yoluylada iletişim kurabilirsiniz ancak cevrimici iletişim daha iyidir.
Lutfen sadece ciddi kişiler eklesin yok ilk 1 tl alırım makalemı yazarım yok makaleleri 2 tl den yazıyorum ilgilenırsen tarzında cumleler kuracaksanız değerli zamanımızı boşuna harcamayalım.
120-130 Kelimelik Makaleler yazılıcaktır Ancak ve ancak... DETAYLAR
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- 120-130 Kelimelik Makaleler yazılıcaktır Ancak ve ancak... DETAYLAR