Merhaba arkadaşlar

Anadolu Oğretmen Lisesi oğrencisiyim.Belli bir birikimim olduğu ve imkanım olduğu icin makale yazıyorum.Gecenlerde 1 arkadaşa 2 tane Teknoloji ile ilgili makale yazdım ve beğendi.Bu beni boş zamanlarımda makale yazmaya teşvik etti. Kaldığım odada 1 arkadaş ile kalmaktayım ve boş zamanlarımızda makale yazmaya karar verdik.Ortaya belirli konularda bir şablon cıkardık.

Teknoloji(Ozellikle Akıllı telefonlar ile ilgili) Guncel Haberler Spor Gundemi SEO İle ilgili bilgiler Webmaster TANITIM yazıları

Onemsediğimiz Faktorler ve Aldığımız onlemler
Yazım kurallarına dikkat ediyoruz. Onceden araştırma yapmadan konu hazırlamıyoruz. Ozgunluk olarak %100 garanti sunuyoruz. Birbirimizin yazdığı makaleleri denetliyor 2 kez baştan aşağı okuyoruz.

Ucretlendirme
100-150 kelime ==> 1.00 TL 150-200 kelime ==> 1.50 TL 200-250 kelime ==> 2.00 TL

Odeme Secenekleri
Paypal Misli Bilyoner
NOT:Arkadaşlar lutfen ben 5 Teknoloji makalesi istiyorum dedikten sonra sectiğim başlıkları eleştirmeyin.Siz bana ya başlıkları verin ya da konuları daraltın ki (android,Samsung,Akıllı telefonlar vs..) yapacağımız iş bir şeye benzesin..

Referanslar(r10)

Xman' Alıntı:
istediğim kategoride cok guzel bir makaleyi hızlıca teslim etti arkadaş, oyleki makaleye ait birde resim eklemiş sağolsun Makele iceriği oldukca kaliteli, denemenizi tavsiye ederim.
Genişletmek icin tıkla ...

d4hi' Alıntı:
teşekkurler, kaliteli makale arkdaşım.

delipoyraz2004' Alıntı:
makale alındı gayet başarılı

WebKing26' Alıntı:
Makaleleri cok guzel yazıyor.Tavsiye ederim.

beyto33' Alıntı:
10 makale alındı.ozgun.teşekkurler