Selam Arkadaşlar cok yakında Sadece Dizi ve film siteleri icin yenibir Makale ve eleştiri tarzı bir proje başlatma kararı aldım.
Hepinizinde bildiği gibi google'da sitenizin ayrıcaklı ve hızlı indexlenmesi icin en onemli kurallardan birisi OZGUN makale. 3 Kişilik kadro ile toplu makale yada film eleştiri yazıları hazırlayacağımız bu calışmada yazılar tamamen ozgun olacaktır. Konular genel olarak sizi istediğiniz diziler yada filmler uzerinede olabilir. Yada bizim sectiğimiz sizin sitenize uygun bir şekilde yazılabilir.
Bu sayede Telif Hakkı Sorunlarından kurtulabilirsiniz ve ayrıca bot kullanmadan sadece fragman ve ozgun yazı ekleyerek daima diğer sitelerden daha on planda olabilirsiniz.
Ayrıca makale alan herkeze 5 ayrı hitli blogspot sitemizden hızlı index alması icin tanıtım yazıları atıyoruz.
yani herşey siteniz icin duşunuldu bile daha once bu calışmayı yaptım ve gayet olumlu sonuclar alıntı. Elimde hic referans olmadığı icin şuanda size sunamıyorum ama cok yakında kendi film sitemde calışmanın ornekleri ile birlikte iş alımına başlıycam.
Sonuc olarak bu calışma nasıl? kimler bu fırsattan yararlanmak ister?
Fiyatlar ise
eleştiri/makale başı 2.5 TL
10 adet 25 TL
50 TL ve uzeri alışverişlerde indirim yapılacaktır.
Ekleme: guncel
Ozgun Dizi/Film Makale eleştiri yazıları ister misiniz?
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Ozgun Dizi/Film Makale eleştiri yazıları ister misiniz?