Turk Dili ve Edebiyatı bolumunden mezunum. Gunumun coğunu bilgisayar başında geciriyorum, verilen işin en iyisini yapmak ve zamanında teslim etmek prensibimdir. Google arama motorunun işleyişine ve SEO sistemine fazlasıyla hakimim.
Tum WEB sitelerine ozel;
* SEO calışmaları,
* Backlink calışmaları, (EDU - GOV ve Yuksek DA - PA Değerli Siteler)
* Paravan blog hizmeti, (Tum bloglardan profesyonel hizmetler)
* Sosyal medya hesap calışmaları, (Sosyal medya hesap yonetimi ve etkileşimi)
* Link Whell calışması, (bağlantı havuzu)
* İcerik editorluğu ve yayımcılık, (Profesyonel icerik girişi hizmetleri)
* SEO uyumlu icerik yazarlığı, (Kaliteli, profesyonel ve ozgun icerikler)
* Semantik makale uretimi... (Gizli anlamsal alt yapısını iceren makaleler)
E-Posta ve Skype: [email protected]
Tamamen ozgun, akıcı ve SEO uyumlu olarak profesyonel makale yazıyorum.
Birbirinden farklı kategorilerden oluşan ve ilk sayfalarda yer alan sitelerde yazılarım mevcut. Editorluğunu yaptığım ve duzenli calıştığım muşterilerim referansımdır. R10 ve wmaraci hesaplarım mevcut, guven konusunu rahatlıkla aşacağımıza inanıyorum.
Sitenizi, guvenilmeyen kişilere emanet etmenize gerek yok.
Muşterilerimle, gunun her saati irtibat halindeyim. (Telefon - Whatsapp - Skype - E-Posta)
İşimi asla başkasına yaptırmam. Kopya, spin ve ozgunleştirme programları kullanmam. Cumle butunluğunun, ozgunluğun ve kalitenin korunmasından yanayım.
Yazılarım klasiğin dışında, kesinlikle akıcılığıyla surukleyen bicimde ve yeni nesil Google SEO uyumludur. Sitenizde yukseliş garantisini veririm.
Anahtar kelime ve birbirinden farklı yan kelimeleri turevleriyle beraber tamamını ele alırım. Uzun soluklu calışmalarımda beklenenden fazla hit artışı kesindir.
HER KONUDA MAKALE YAZIYORUM.
WEB siteler icin profesyonel ve SEO uyumlu icerikler, Gizli anlamsal indeksleme alt yapısına uygun semantik makale, Sosyal medya platformları icin profil, sayfa ve grup icerikleri, (gorseller dahil) Facebook hesap yonetimi, Twitter post ve organik takipci kasma, İnstagram hesap yonetimi ve profesyonel icerik hazırlayarak takipci arttırmak, YouTube yazılı metin iceriği, YouTube kanalı yada paylaşımı en ust sıralara taşımak icin gerekli YouTube SEO uyumlu icerik, Dunyaca unlu blog sitelerinde backlink calışmaları, Populer blog sitelerinde WEB site reklamları ve ana sitenize yonlendirme calışması, Kategori acıklamaları, Tanıtım yazısı, WEB sitelerin tanıtımı ve mobil uygulamaların tanıtım yazıları, Biyografi yazıları,
Google SEO konusunda kelime bazlı yukseliş icin ozel icerik hazırlama, Urun tanıtımları hakkında acıklamalar ve anahtar kelimeler ile birlikte detaylar, Kurumsal firmaların site icerikleri ve kategori tanıtımları, Urun incelemesi ve tavsiye notları, Semantik makale, (Google, Yandex, Yaani, Bing ve Yahoo gibi arama motorlarının en sevdiği icerik turu) Yetişkin siteler icin yukseliş garantili, SEO uyumlu ve ozgun profesyonel icerikler yazıyorum.
Video, resim, ilan ve hikaye sitelerine ozel icerikler uretiyorum, WEB sitenizin sıralamaya girmesini garanti ediyorum.
Ureteceğim Google SEO uyumlu makalelerle kısa surede sitenizdeki yukselişi fark edeceksiniz.
İcerik Ureticisi, Makale Yazarı, Site Editoru ihtiyacı olanlar ulaşsın lutfen.
İstenilen şekilde, SEO uyumlu, tamamen ozgun, profesyonel makale fiyatı icin irtibat MAİL VE SKYPE : editoruzman @ gmail. com
Uzman Editor
NOT: BİREYSEL CALIŞIYORUM, TAŞERON CALIŞAN VE KENDİ YAZMADIĞI MAKALEYİ SATAN KİŞİLERLE KARIŞTIRILMAK İSTEMEM.