Tanıtım Yazıları
Tanıtım yazılarını nasıl yazıyoruz?
Başlık ve anahtar kelimeler alınır. Hangi amacla yazdırılacak sorulur! makale icinde ilgili aramalar, long tail aramalar, ilintili seo etiketleri giriş gelişme sonuc şeklinde konuya yedirilir. Bu şekilde yazılan tanıtım yazıları linkleme işlemlerinde kullanılan tanıtım yazılarıdır.Bunun dışında bir kategori yazılacaksa, site hakkında bilgi verilecekse yani seo kullanılmayacaksa, seodan cok konu ve anlam butunluğune onem verilir.
Ozgun tadında Re-write Makaleler
Makaleyi nasıl yazarız?
Verdiğiniz kaynaktaki bilgiler derlenir. Farklı kelimelerle yeniden yazılır. Ya da konuyu verirsiniz kaynakları biz buluruz 1 ya da 2 kaynak kullanırız. Giriş gelişme sonuc şeklinde yazarız ortaya bambaşka ozgun bir makale cıkar.
Kurumsal Makaleler
Makaleyi nasıl yazarız?
Teklif alınır, kaynak belirlenir, uygun değilse iş iptal edilir. İş uygunsa konuyla ilgili araştırma yapılır. En az 5-6 otorite kaynak gozden gecirilir. konuyla ilintili terimlere goz atılır. sonuca ulaşılmadığı takdirde yabancı sitelere muracaat edilir. tum bunlara rağmen bilgi toplama işlemi tamamlanamamışsa muşteriye bilgi verilir eldeki verilerle makale yazılır ya da iptal edilir. Bilgi toplama işlemi sağlıklı bir şekilde sonuclanmışsa aşağıdaki kriterlere uygun şekilde makale yazımına başlanır
1- Makalelerimiz %100 ozgundur iki kelime değiştirilip ozgun diye insanları kandırmıyoruz.
2- Kopya makale cıktığında o makaleyi size hediye ediyoruz.
3- Makalelerimiz, insanlar icin yazılır arama motorları icin değil amac bilgi vermektir.
4-Makalelerimiz genelde kurumsal sitelere yahut yuksek hitli sitelere hitap etmektedir.(yazılan makaleleri Hurriyet.com'a manşetten verseniz sırıtmaz)
5- Makaleler alt başlıklı giriş gelişme sonuc olarak yazılır.
6- Makale soz verilen gunde teslim edilir (-1;+1 oynama olabilir)
7- Makale ucreti işbaşında alınır artısı eksisi bir sonraki pakette halledilir. Ya da makaleler tamamlanır hazır hale getirilir. size bilgi verilir. odemeyi yaptığınızda makale geciktirilmeden tarafınıza teslim edilir.
8- Makale ile ilgili istekler iş başında belirtilmelidir. ekstra iş yukleri ucrete tabi olacaktır.
9-Yazılan makaleleri yayına almıyoruz boyle bir hizmetimiz yok ama ısrar ederseniz ucrete tabi olarak goruşulur.
10- Muşteriler referanslarda gorunmek istemezlerse isimlerini kullanmıyoruz. Muşterinin gizliliği isteme hakkına binaen site isimlerini 3. kişilerle paylaşmıyoruz.
11-Satılan makalelerin tum hakkı alıcılara aittir. (kullanabilir, bekletebilir satabilir)
Ucretlendirme: kelime bazlı calışıyoruz cunku konuyu kelime ile sınırlamak konu butunluğunu bozar. Siz yaklaşık kelime miktarını soyluyorsunuz 300 500 vb biz aşağı yukarı yazıyoruz bazen 500 kelimelik makaleler 700'e cıkabiliyor ya da 400'e inebiliyor. Bu konuda inisiyatif kullanmak istiyoruz.
Tanıtım yazıları icin ucret: kelime başına 0,0175 lira (temsili hesaplama 0,0175 lirax200 kelimede 3,5 lira yapar)
Ozgun tadında Rewrite Makaleler icin ucret: kelime başına 0,0175 lira (temsili hesaplama 0,0175 lirax200 kelimede 3,5 lira yapar)
Kurumsal Makaleler icin ucret: kelime başına 0,0225 lira (temsili hesaplama 200 kelimede 0,0225x200= 4,5 lira yapar)
Not: imla yazım vb konularda endişeniz olmasın 6 yıldır MEB'de oğretmen olarak calışmaktayım. uzun suredir internet sektoru icindeyim.
ONEMLİ: 100-150 kelimesi 1 lira makale yazdırmak isteyenler ya da ucretleri pahalı bulanlar lutfen sitedeki makaleci arkadaşlara muracaat etsinler cunku ben de onlara yazdırıyorum bu tur ehven işlerimi(traderlarıma bakabilirsiniz)
İyinet dışından teklifler icin iletişim [email protected]
Kurumsal Sitelere Profesyonel Editorluk Hizmetleri
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Kurumsal Sitelere Profesyonel Editorluk Hizmetleri