Merhaba arkadaşlar,
Gunde bir adet suresiz olarak makale yazdırmak istiyorum. Detaylar:
* Makaleler dekorasyon ile ilgili olacak. (Duruma gore başka sitelerim icinde duşunebilirim)
* Konu makale yazarı tarafından bulunacak. Sektordeki başka bir siteden aynen alınan bir konu başlığı pek hoşa gitmeyebilir. Ozellikle de rekabet olmayan bir kelime grubunda.
* Makale bana teslim edilmeyecek direk siteye yazılacak.
* Yazı ile ilgili 1 resim eklenecek.
* Makale rewrite olmayacak. Telif hakkı bulunan bir kaynaktan (kitap, dergi gibi) yazılmayacak. Bir kac kaynaktan toparlanarak olabilir, yabancı bir siteden cevirilerek yada kendi tecrubelerine dayanarak yada başka şekilde yazılabilir.
* Bir kac tane sosyal imleme sitesine eklenecek.
* Kesinlikle imla kurallarına tamamıyla bağlı kalınarak yazılacak.
* Gunde 1 yazı idealdir. Fakat insanları bağlamak istemiyorum. Haftada 5-6 diye de anlaşabiliriz. Nasıl uygun olursanız. Parasal bir sıkıntım olmazsa (şu anda olacak gibi gorunmuyor) ve Allahtan bir kaza, keder gelmezse en az 6 ay belki 1 yıl boyunca calışmamızda bir mahzur gorunmuyor.
* Kelime sayısı icin net bir isteğim yok. Konu neyi gerektiriyorsa. 100 kelime de olabilir, 300 kelime de.
* Sadece 1 kişiyle anlaşmayı duşunuyorum ama iyi bir yazar ile tanışırsam ve fiyatı da uygun bulursam 2 kişiyle de anlaşabiliriz. Cevaplayamadığım kişiler lutfen olumsuz olarak algılasın ve şimdiden kusura bakmasın.
Varsa sorularınızı, ornek yazılarınızı ve fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Maddeler uzerinde konuşabilir bazı değişiklikler yapabiliriz.
(Not: Sanırım bu siteye 2005 yılından beri mesaj yazmamıştım. Burada ticaretim yok ama diğer bir webmaster sitesinde var. 1998 yılından beri web işleri ile uğraşırım.)
Makale yazdırmak istiyorum
Makale Alımı & Satışı0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- İçerik - Makale Hizmetleri
- Makale Alımı & Satışı
- Makale yazdırmak istiyorum