10.000 TL okul icin laptop onerisi
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- 10.000 TL okul icin laptop onerisi
-
22-11-2022, 20:48:09Merhaba, uzun suredir kullandığım emektar laptopuma guncel kura rağmen veda edip yenilemek istiyorum. Yeni laptopumda aradığım başlıca ozellikler hafif olması, rahatca taşınabilir olması ve hızlı olması. Batarya suresi de fena olmasın cunku derslerde yanımda goturerek kullanmak istiyorum. Sıklıkla Word kullanıyorum bir şeyler yazmak icin ve makale okuyorum uzun saatler boyunca laptop başında. Bunlar laptop uzerinde yaptığım en sık iki aktivite bundan dolayı bu iki aktivite icin bana rahat kullanım sunacak bir laptop benim icin harika olacaktır. Zannederim uzun saatler boyu okuma yaptığım icin ekran burada onemli bir rol oynuyor. Laptopla oyun oynama gibi bir niyetim yok bunun icin zaten Xboxa sahibim. Ayrıca, tasarım da yapmıyorum sadece Canva uzerinden amator bir şeyler yapıyorum. Butceyi 10 bin civarı olarak belirledim. Ama tavsiyelerinize gore yukarısına da cıkabilirim butcemin. Laptop konusunda cok cahil biri olduğum icin bu konu da sizlerin onerilerine ve tavsiyelerinize muhtacım. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin!