Yakın zamanda actığım "hacklenme şuphesi yaşıyorum" adlı konunun altına format at rahatlayacaksın dendi. Bugun de aynı korkuları yaşadığım icin format atmaya karar verdim. En son 2021 Haziran ayında bilgisayarı bozup o mavi ekranın oradan formatlayan biri olarak nasıl yapacağımı tam bilmiyorum. Ayrıca yapmalı mıyım onu da bilmiyorum. Opera kullanırken yaşadığım ve anlam veremediğim bir trojan olayından sonra Brave'e gectim ve olan her şey durdu. 3 gundur herhangi olağanustu bir şey yok ama ben bunu kafaya takmış durumdayım. Normal yaşantımı etkileyen bu olay uzerine format atma kararı aldım. Steam'den oyunlarımı yedekleyeceğim, 1-2 tane bedava oyunu ( virus olmadığına eminim) yedekleyeceğim bir de fotoğrafları yedekleyeceğim onun dışında bir şey duşunmuyorum. Aslında şu an bunları yazarken yine zaten bir şey yok neden atıyorum diyorum ama kafam cok karışık sizce format atmalı mıyım?
Bu arada az once "Hacklenme korkusu beni bitiriyor" adlı sorumun başka bir forumda kopyalandığını gordum.
Format atılmalı mı?
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Format atılmalı mı?