İş istasyonu icin bilgisayar onerisi
Masaüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Masaüstü Bilgisayarlar
- İş istasyonu icin bilgisayar onerisi
-
22-11-2022, 16:40:57Herkese selam arkadaşlar, son 2 sene icerisinde hayatımda hic icli dışlı olmadığım kadar bilgisayarla samimi oldum hala da kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Telekomunikasyon sektoru ile uğraşıyorum ve yeri geldiğinde inanın bana Skype'dan tutun sektorle ilgili operator sayfaları ve en az 20-30 sekme mailler vs aklınıza gelebilecek bir suru işlem yapıyorum ve ortalama 1.5-2 senedir kullandığım Monster Abra bilgisayarım bu cok fazla ısınmaya ve 1 tık kasmaya başladı. Beni anlayabilmeniz icin baştan bu şekilde uzun bir acıklama yaptım. Almak istediğim yeni bilgisayarımda butcem 20-25 arası, duruma gore performans cok fark edecekse 30 bin₺ kadar butce ayırabilirim. Cevremde bu işi yapan coğu kişi Mac kullanıyor bende Mac'e gecmeyi cok duşundum fakat Mac ekranlar 13inch ve 16 inch cok alıştım. Mac gibi performans alacağım şarja takmadığımda beni en az minimum duzeyde 8 saat şarjı goturmesi gereken sağlam bir iş istasyonu taşınabilir notebook onerilerizi + ve eksileriyle birlikte bekliyorum. Onemli olan 2-3 detay var arkadaşlar benim icin, aynı anda 20-30 sekme acıkken donmasın işimi gotursun ve şarjı en az 8 - 9 saat gotursun. Onerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkur ederim.