Ekran kartım: Msi Radeon RX 550 AERO ITX 2GB ve ekran kartı surucum guncel.
Masaustu pencere yoneticisi %80 GPU kullanıyor
Masaüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Masaüstü Bilgisayarlar
- Masaustu pencere yoneticisi %80 GPU kullanıyor
-
22-11-2022, 16:36:01Merhaba Bilgisayarım Windows 11. Bilgisayarımda Masaustu pencere yoneticisi adlı program GPU kullanımı %80 i goruyor. Masaustu pencere yoneticisinin dosya konumuna girdiğimde dwm.exe acılıyor bunu internete arattığımda "Dwm.exe Virus'u kaldırın (Task Manager ndeki Dwm.exe)" sitesini gordum sitesinde "Dwm.exe , sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak icin kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir Trojan Miner Para Madencisidir." yazıyordu. Ve ara sırada System adlı programda cok fazla GPU kullanıyordu (artık kullanmıyor) ve bununda dosya konumuna girdim Ntoskrnl.exe isminde dosya cıktı bu da System32deydi Ntoskrnl.exe arattığımda yine aynı site cıkmıştı ve yine aynı yazı yazıyordu. Ben pek inanmadım, diğer forumlarda yada başka sitelerde virus değildir yazıyor ama ben korktum Masaustu pencere yoneticisi programı neden %80 GPU kullanır ki cidden icine miner virusu bulaşır mı ? Yakın zamanda program yada başka bir şey indirmemiştim. Bu dosya konumundaki tum dosyaları yani System32yi Kaspersky ve Malwarebytes ile taradım ama tehdit yok ama hala %60 ila %70 i goruyor ve video yada yayın izlerken kasıyor. Umarım bana yardımcı olursunuz.
Ekran kartım: Msi Radeon RX 550 AERO ITX 2GB ve ekran kartı surucum guncel.