Merhaba,

Daha onceki calışmalarımda olduğu gibi yine yeni bir blog listesi oluşturuyorum. Bu listeyi aşağıdaki ozelliklere sahip bloglar arasından seciyorum ve uzun sureli ceşitli kelimelerde calışma yapıyorum. Odemeler toplu değil, yazı başına odenecektir. İstendiği taktirde ay sonu toplu odemede yapılabilir.

Alexa değeri 300K'dan az, W-arez ve benzeri icerik kabul edilmeyecek, PR değeri pek onemli değil ancak guncellik onemli, SEO TrustRank değeri 3'un uzerinde olması gerekiyor, Link cıkışlarını kontrol ettiğimden lutfen cop bloglarınızı iletmeyiniz. Tanıtım formu uzun sureli ve bircok değişik site icin kullanılacaktır. Bircok yazı yani yeri geldiğinde gunluk 2 makale gonderileceği icin indirimli bir fiyat verirseniz seviniriz. Tanıtım yazısı formu icin linke tıklayınız. Lutfen yukarıdaki değerleri karşılamayan sitelerle başvurmayınız. Link: bitly.com/tanitimformu

Dikkat! Daha once tanıtım yazısı verdiğim blog sahipleri konu dışındadır. Oluşturulacak liste yeni kişilerden ve bloglardan meydana gelecektir.

Kolay gelsin, iyi calışmalar.