Demoya gitmek icin tıkla

admin giriş bilgileri
kullanıdı adı: admin
şifre: 123456

(Scripti admin panelinden bitcoin sistemi yerine kolaylıkla ciftlik, tohum, taksi, kira v.b istediğiniz sistemlerine cevirebilirsiniz ve site temasını değiştirebilirsiniz.)

Satın Al Bilgilendirme

Reklam gelirli ciftlik yazılımını bu sayfa uzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Satın alımlar, Havale & EFT / Kredi Kartı 3D Odeme ile gercekleştirilebilinmektedir.
Yazılım'ın guvenliği gereği, Son Tuketici Yasasında belirtildiği gibi iade soz konusu değildir!
Satın alınan yazılım, maksimum 6 saat icerisinde tarafınıza kurulu bir şekilde teslim edilir.
Kurulum tamamen ucretsizdir ve teknik destek sağlanmaktadır. Alıcı, isteğe gore kurulumu kendisi sağlayabilir.

Yazılım Ozellikleri

Ciftlik Yazılım'ı, PDO (PHP), HTML, CSS, JAVASCRIPT, JQUERY, BOOTSTRAP, AJAX teknolojileri ile kodlanmıştır.
PHP 5.6 ve uzeri tum PHP surumlerinde calışmaktadır.
100% Responsive (Cihaz Uyumluluğu) bulunmaktadır. Her turlu cihaz uzerinden rahatlıkla kullanılabilir.
100% guvenilir kod yapısı bulunur. Yazılım, SqL Injection, SHELL vb. saldırılara dayanıklı olarak kodlanmıştır.
100% acık kaynak erişimi bulunmaktadır. Kod uzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. (Lisans dosyası haric!)
Yazılım, 1 alan adına lisanslı olarak teslim edilir. Lisans suresi omur boyudur. Lisansın kayıtlı olduğu alan adı istediğiniz zaman başka bir domaine taşınabilir.
Yazılım'ın, e-posta gonderim (SMTP) alt yapısı sorunsuz olarak calışmaktadır.
Siteye aynı ip adresinden 2 kişi uye olamaz sistem aynı ip adresinden girilen 2 hesabı algılar.

Oyun Ozellikleri

Yazılım, ciftlik oyunu alt yapısına gore yapılmıştır. Oyun icerisinde 3 farklı uretim değişkeni bulunmaktadır. Bu değişkenler (Yumurta, Sut, Yun) olarak adlandırılır. İsteğe gore bu değişken isimleri değiştirilebilir, Orneğin (Komur, Altın, Elmas)
Market uzerinde bulunan hayvanlar isteğe gore silinebilir ve isteğe gore sınırsız olarak eklenebilir.
Yazılım'ın, kullanıcı tarafında ki temel mantığı şu şekildedir; Market uzerinden satın alınan hayvanlar ciftliğe eklenir. Eklenen hayvan, belirtilen uretim tipinde dakikalık olarak uretim yapar (Yumurta, Sut, Yun). Uretilen bu uretimler pazar uzerinden sisteme satılır ve satış karşılığında kullanıcı puan edinir.
Kullanıcı kazandığı puanlar ile market/ciftlik dongusunu devam ettirir.
Kullanıcılar satış yaptığı zaman tecrube puanı kazanır ve yeni seviyelere ulaştıkca daha fazla hayvan ve avatara erişim sağlayabilir.
Her ay (Adminin belirlediği zaman) sonunda, kullanıcıların puan bakiyeleri > TL bakiyelerine donuşturulur ve sistem sıfırlanır.
Kullanıcılar mevcut bakiyelerini ambar diye adlandırılan bolum uzerinden, banka hesaplarına talep edebilir.
Kullanıcılar, kendi aralarında sohbet edebilirler.
Kullanıcılar, yoneticinin belirlediği saatte bir defa bonus puan kazanabilirler.
Kullanıcılar, avatar sayfası uzerinden avatarlarını ucretli/ucretsiz şekilde değiştirebilir.
Kullanıcılar, isteklerine ozel şekilde Gunduz/Gece modunu kullanarak temalarında değişiklik yapabilir.
Kullanıcılar, yoneticinin belirlediği saatlerde sponsor (reklam) ziyareti yapmak zorundadır. Sponsor ziyareti yapmayan kullanıcılar, sistemi kullanmaya devam edemezler.
Ciftlik sayfası uzerinde, 3 sponsor ve 1 partner reklamları bulunur. Kullanıcılar sponsor zamanları geldiği zaman bu reklamlardan herhangi bir tanesine tıklayarak, sponsor gorevini tamamlar.

Yonetim Paneli Ozellikleri

Gosterge Paneli

Gosterge paneli uzerinden, cevrimici kullanıcı sayısını, sohbet mesajlarını, toplam kullanıcı sayısını, toplam puan miktarını, kasadaki TL miktarını, oyun durumunu, kayıt durumunu, yumurta, sut, yun, hayvan yaşam suresi, bonus kazancı, bonus suresi, sponsor adı, partner desteği, sponsor suresi, minimum cekim tutarı, para birimini, son odeme taleplerini, puan liderlerini gorebilirsiniz.
Gosterge paneli, yoneticinin hızlı bir şekilde verileri gormesini sağlar.

Gorev yap kazan sistemi

Ciftlik Yazılım'ı, PDO (PHP), HTML, CSS, JAVASCRIPT, JQUERY, BOOTSTRAP, AJAX teknolojileri ile kodlanmıştır.
Site uyelerine gorev yaptırmak icin admin panelinden gorev ekleyebilirsiniz
Gorevleri admin panelinden site uyelerinin gorevi tamamladığına dair size gonderdiği kanıtları inceleyebilir ve onaylayabilir veya red edebilirsiniz.
Gorev karşılığı odul olarak Site uyeleri TL, PUAN veya AKCE verebilirsiniz ve bu odulun miktarını ayarlayabilirsiniz.
Gorevi siteye eklerken gorevle ilgili acıklama yapabilir ve resim ekleyebilirsiniz.

Link tıklattırma sistemi

Site uyeleri tr link gibi link kısaltma şirketlerinden link kısaltıp siteye ekleyebilir ve kısaltıkları linkten kazanc sağlayabilir.
Site uyelerinin admin panelinden gonderdiği linki ziyaret ederek kontrol edebilir, onaylayabilir veya red edebilirsiniz site uyelerinin gonderdiği linkleri onayladığınız zaman onayladığınız linkler link havuzunda gorunmeye başlar.

Link kısaltma sistemi

Bu gelen ozellikle siteniz link kısaltma siteleri gibi site uyeleri siteniz uzerinden link kısaltır ve kısaltılan linkte sizin admin panelinden belirlediğiniz reklamlar sizin sitenizin link kısaltma sisteminde gozukur.
Link kısaltma sisteminde 3 farklı reklam ekleyebilirsiniz.

Blog ve makale yaz kazan sistemi

Blog sistemi sayesinde bircok reklam şirketlerinden onay almanız daha kolay hale gelecektir.
Site uyeleri admin panelinden belirlediğiniz puan odulu karşılığında siteniz icin makale yazabilir
Site uyelerinin yazdıkları makaleyi admin panelinden kontrol edebilirsiniz: duzenleyebilir, onaylayabilir ve red edebilirsiniz onaylanan makale-yazılar sitenizde gozukmeye başlar.
Blog sistemi sayesinde sitenize daha fazla ziyaretci cekebilirsiniz.

Kullanıcı Paneli
Kullanıcı paneli uzerinden tum kullanıcıları, engelli kullanıcıları ve yetkili kullanıcıları gorebilir isteğe gore kullanıcılarda arama yapabilirsiniz.
Kullanıcıların, temel bilgilerini, ciftlik bilgilerini, yetkilerini, sponsor ziyaretlerini, banka bilgilerini, referans bilgilerini, log kayıtlarını anlık olarak gorebilir ve isteğe gore duzenleme yapabilirsiniz.
Kullanıcılara 2 farklı yetki verilebilir. Yonetici ve Moderator (Yetkilerini aşağıda bulabilirsiniz.)

Oyun Paneli - Genel Yonetim
Genel yonetim sayfası uzerinden, oyun'un durumunu (Acık/Bakımda) olarak guncelleyebilirsiniz.
Kayıtları ac/kapat olarak guncelleyebilirsiniz. Kayıtları kapattığınız zaman, sisteme yeni kayıt alınamaz.
E-Posta doğrulama durumunu yapılandırabilirsiniz. Kullanıcılar kayıt sırasında e-posta adreslerini doğrulasın/doğrulamasın.
Referans kazanc oranı %yuzde olarak, kullanıcıların referans kazanclarından %kac komisyon alacağını belirleyebilirsiniz. (Standart Oran %5)
Başlangıc puan miktarını belirleyebilirsiniz. Kullanıcılar kayıt sırasında kac puan ile oyuna başlasın. (Standart Sure 1000 Puan)
Ciftliğe eklenecek olan hayvanların, yaşam surelerini belirleyebilirsiniz. (Standart Sure 60 Dakika)
Sistem de kullanmak istediğiniz para birimini belirleyebilirsiniz. TL, DOLAR, EURO, BTC Vb. (Standart Birim TL)
Sistem de kullanmak istediğiniz puan birimini belirleyebilirsiniz. Puan, Akce, Altın, Gumuş Vb. (Standart Birim Akce)
Yumurta, sut ve yun'un sistemsel alış fiyatını belirleyebilirsiniz.

Oyun Paneli - Duyuru Yonetim
Kullanıcıların gorebilmesi icin, duyurular oluşturabilir veya oluşturduğunuz duyuruları yapılandırabilirsiniz.

Oyun Paneli - Seviye Yonetimi
Sistemde bulunan seviyeleri isteğe gore duzenleyebilirsiniz. Dilediğiniz seviyeyi kaldırabilir veya yeni seviyeler oluşturabilirsiniz. Sınırsız olarak eklenebilir.

Oyun Paneli - Avatar Yonetimi
Kullanıcıların, kullandığı avatarları isteğe gore duzenleyebilir veya yeni avatarlar oluşturabilirsiniz. Sınırsız olarak eklenebilir.

Oyun Paneli - Market Yonetimi
Kullanıcıların satın alacakları hayvan marketine, isteğiniz kadar hayvan ekleyebilir. Hayvanları dilediğiniz gibi kaldırabilirsiniz. Hayvan oluştururken, fotoğraf, seviye, fiyat vb. gibi değerleri duzenleyebilirsiniz. Hayvan'ı dilediğiniz zaman aktif/pasif hale getirebilirsiniz.

Oyun Paneli - Bonus Yonetimi
Bonus suresini, minimum ve maksimum bonus miktarını isteğe gore duzenleyebilirsiniz.

Site Paneli - Genel Yonetim
Site adını, site acıklamasını, site anahtar kelimelerini isteğe gore duzenleyebilirsiniz.
Sitenin e-posta (SMTP) ayarlarını duzenleyebilirsiniz.
Sayfa ayarları uzerinden, Ana Sayfa yazısını ve cerez politikası sayfasını duzenleyebilirsiniz.
Header/Footer alanı uzerinden kişiselleştirilebilir (Analiz, chat vb.) kodlarınızı sitenizin ust ve alt alanlarına ekleyebilirsiniz.

Site Paneli - Blog Yonetim
Blog yonetimi uzerinden, makaleler oluşturabilir veya oluşturduğunuz makaleleri dilediğiniz gibi duzenle/sil yapabilirsiniz.

Site Paneli - Sohbet Yonetim
Sohbet yonetim sayfası uzerinden, sohbet'i ac/kapat yapabilirsiniz. Sohbet kapatıldığı zaman sadece Moderator ve Yoneticiler yazı yazabilir.
Sohbet yazılarını dilediğiniz gibi temizleyebilirsiniz.
Kullanıcıları sohbet uzerinden engelleyebilir ve bu engeli kaldırabilirsiniz. Engelli kullanıcılar sohbet'e mesaj atamazlar.

Site Paneli - LOG Yonetim
Kullanıcıların, yaptığı işlemlerin tum gecmişlerini gorebilir, gecmiş kayıtlar uzerinde arama yapabilirsiniz. LOG Kayıtlarını dilediğinize gore temizleyebilirsiniz.

Site Paneli - Dil Yonetim
Dil yonetimi uzerinden, sitenizin dilini isteğe gore değiştirebilirsiniz. Standart diller arasında Turkce ve İngilizce bulunmaktadır. İsteğe gore arttırılabilirsiniz.

Site Paneli - Gorsel Yonetim
Gorsel yonetimi uzerinden, sitenizin ICON gorselini, ciftlik gorselini, yumurta gorselini, sut gorselini, yun gorselini değiştirebilirsiniz.

Reklam Paneli - Reklam Yonetim
Reklam yonetim sayfası uzerinden, sponsor suresini belirleyebilirsiniz.
Reklam engelleyici ozelliğini ac/kapat yapabilirsiniz. Reklam engelleyici acıkken, kullanıcılar AdBlock vb. uygulamaları kullanamaz!
Arama motoru yonlendirici ozelliğini ac/kapat yapabilirsiniz. Arama motoru yonlendiricisi acıkken, kullanıcılar siteye yalnızca arama motoru uzerinden girebilir. Direkt link ile giriş yapamaz.
Sponsor sağlayıcısını belirleyebilirsiniz. (Adsense, Yandex, Adsterra vb. +10).
Partner desteğini ac/kapat yapabilirsiniz. Ek kazanc icin kullanılır! (Partner Desteği ile ilgili yazıyı aşağıda bulabilirsiniz.)
Banner ayarları ile, 728x90 ve 250x250 reklam kodlarını duzenleyebilirsiniz.
Yayıncı firmalar bolumu uzerinden, sizler icin belirlediğimiz reklam yayıncı firmalarını guncel olarak gorebilirsiniz. (Surekli Guncellenir.)

Reklam Paneli - İstatistik
Kullanıcıların, hangi reklam turune (Sponsor ve Partner) ne zaman tıkladığını gorebilirsiniz.

Kasa Paneli - Genel Yonetim
Kasa yonetim sayfası uzerinden, sistem kasasında bulunan mevcut TL miktarını guncelleyebilirsiniz.
Sistem'in tahmini olarak ne zaman sıfırlanacağını geri sayım olarak belirleyebilirsiniz.
Kullanıcılar'ın TL bakiyesi alabilmeleri icin minimum kac puan'a sahip olması gerektiğini duzenleyebilirsiniz.
Sistem'i sıfırla ozelliği ile, sistem'i bitirip kullanıcılara TL bakiyelerini paylayabilirsiniz.
Gecmiş donem kayıtları ile, gecmiş aylarda ki yaptığınız sıfırlamaların istatistiklerini gorebilirsiniz.

Kasa Paneli - Odeme Talepleri
Kullanıcıların, cekim yapmak istediği TL bakiyeleri icin gonderdiği odeme taleplerini gorebilir/duzenleyebilirsiniz.

Kasa Paneli - Odeme Yonetimi
Odeme ayarları uzerinden, kullanıcıların minimum kac TL odeme talep edebileceklerini duzenleyebilirsiniz.
Odeme yontemleri sayfasından, kullanıcıların hangi odeme yontemlerini kullanabileceklerini belirleyebilirsiniz.

Moderator ve Yonetici Ozellikleri

Moderatorler, yalnızca sohbet panelini kullanabilir. Sohbet paneli uzerinden kullanıcıların sohbet kullanımını engelleyebilir, sohbet'i temizleyebilir veya sohbet'i kapatabilir. Moderatorler, herhangi bir şekilde yoneticilere engelleme yapamaz!
Yoneticiler, belirtilen tum ozellikleri kullanabilir. Yoneticiler moderatorleri sohbetten veya oyundan engelleyebilir.

Partner Reklam Ozellikleri

Yazılım'ı kullanan kişilerin reklam kazancını daha fazla arttırabilmesi icin eklenmiş bir eklentidir. Yazılım sahibi kişiler, partner desteğini aktif hale getirdiği zaman bizim tarafımızdan sağlanan reklamları sitesinde yayınlamaya başlar.
Yazılım sahibi kişiler, hem sponsor sağlayıcılarından (Adsense, Adsterra vb.) reklam alabilir hem de bizim sağladığımız Partner reklamlarını alabilir. Boylelikle iki kat kazanc sağlamış olur.

Demoyu gormek icin tıkla

demo admin hesabı kullanıcı adı: admin

demo admin hesabı şifresi: 123456

Hemen Satın Al

700 TL

600 TL

Yukarıdaki bahsedilen ozellikler isteğe gore cıkarılabilir. (Gorev yap kazan, link kısaltma, link tıklatırma, bonus v.b) isteğinize gore cıkarılabilir.

Forum uyesi olmayanlar icin iletişim bilgilerim
watsapp: 05345515164
telegram: @emre144
gmail: [email protected]

(İzinsiz kullanımı yasaktır izinsiz kullanımın tespitinde gerekli yasal işlemler yapılacaktır yukarıda yazdığım iletişim bilgileri ile de bana ulaşabilirsiniz. Script lisansı her 24 saatte bir taramızıca kontrol edilir.)

20/11/2020 Script guncellenip yeni ozellikler getirilmiştir eklenen yeni ozellikler;

- Admin-Moderator-uye rutbelerinin yanına super moderator rutbesi de getirilmiştir.
- VİP uyelik sistemi eklenmiştir.
- Gorev yap kazan alanı guncellendi daha şık hale getirildi ve admin panelinden daha ayrıntılı kontrol edilebilmesi sağlandı.
- Admin panelinden renk değiştirme ayarları daha gelişmiş şekilde ayarlayabilmeniz icin yenilikler getirildi ...

Son surum demosu icin tıkla