Kullanılan yazılım turu :flAsh (actionscript 3.0),Mysql,Ajax,Javascript,php,JSP,md5,flash media server
Turkiyenin En iyi web goruntusu sağlanmış olup kesınlıkle Piyasadakıler gibi Hazır sistem kullanılmamış olup ozel yazılım teknıklerı kullanılmıştır.Camera Akışında Donma yoktur.
Action script 3.0 (FMS) YAZILIM OZelLIKLERİ:
• Model odemesi hesaplama kısmı modele ozel ucret verebililr, A modeli icin ozel odasının saatine 20TL oderken B modeli icin ozel odasına 10TL atayabilme
• Uyenin kalan suresini model ve muşteri gorebilir, flash icinde anlık yenilenme ile guncellenir
• Bahşişleri Modulu mevcut olup yonetebilir.
• Model anlık olarak sohbet esnasında bugunki ozel oda, genel oda, bahşiş toplamlarını gorebilir
• Bahşiş botonu yonetim panelinden ayarlanabilir
• Model flashında uyarılar cok hafif tonlarda (uye giriş yapınca veya yeni mesaj gelince ses uyarıları) Model istediğinde uyarıları kapatabilme ozellıgı
• Model ve kullanıcı flashında ozel oda mı ve genel oda mı olduğu cok belirgin şekildedir
• Referrer sistemi ve detaylı raporu goruntuliyebilme. A referrer i ile siteye kayıt olan kişi sayısı, aldıklarıtoplam dakika, harcadıkları ucret, donuşum oranları, tarih arası sorgulamaları
• Siteye uye sağlayan kişilere ufak bir kontrol paneli vererek tarih arası sorgulama yaptırabilmeli
• Admin panelinde herşeyin cok detaylı bir şekilde raporlama sistemi
• Online yoneticiler goruntuliyebilme, Admin paneline giren herkesi gorebilmeli ozelliği
• Bahşiş ve dakka iadesi yapabilme, iyadeler modelden duşurme kullanıcıya eklenmeli veya kullanıcıhesabına manuel geri yukleme yapabilme
• Model icin ayrı ayrı dakika raporları (ozel oda, genel oda, bahşiş) ve genel dakika raporları . Modele odeme ozel kuruda sayfasında gorebilmeli.
• Log sistemi
• Yonetim panelinde hangi model kimin ile ozel odada goruntuleme,
• Sitedeki tum raporlamalarda tarih seceneği ve sıralama olcutunu secebilme. (Mesela kullanıcı listelerken dakika toplamı, aktif dakikası, altabetik sıra, ozel oda durumu, son online olma tarihi gibi)
• Model ucretleri odeme kısmı.
• Admin panelinde yapılacak tum işlemlerin detaylı raporlanması. Kim ne yapmış gorebilme ve butun işlemlerin geri alma ozellikleri.
• Sitedeki her olayda mail gonderimi. Fotoğrafınız onaylandı, uye oldunuz, uyeliğiniz durduruldu, dakikalarınız aktif oldu, modelden yeni mesaj aldınız gibi her işlemde muşteriye bilgi maili gonderebilme
• Otomatik giriş linki , ornek: xxx.com/[email protected]&parola=123456 boyle bi adrese tıklanıldığı anda uye otomatik giriş yapabilme ozelliği. uyenin RUMUZ veya PAROLA alanları boş ise ilkgirişte doldurması mecburi alan, rumuz veya parola bilgisi doldurmak mecburidir
• Sistem 1milyon kullanıcıda bile calışır.
• Sitede gercek online sayısı
• Uye cekme sayfası, 30 saniye sohbet penceresi acık olduktan sonra sureniz bitti devamını izlemek icin uye olmalısınız uyarı sistemi
• Gold uyelik sistemi
• Sistemdeki dakika fiyatları ve odeme yontemleri duzenlenebilir
• Dakikası olan uyelerin rengi ve gold uyelerin renk farkı
• Dakikasız uyeler ve gold olmayanlar gunde 5dk gibi bir sure genel odada yazabilir bu sureyi yonetim panelinden belirtilebilir. Bu yonetim panelinden isteğe bağlı olarak dakikası olmayanlar 10 satır yazabilir yada dakikası olmayanlar 3dk yazabilir şekilde seceneği. bu limit aşılamaz . yani uye 5dk yazdı sonra bi yolunu bulup tekrardan 5dk daha yazamaması ta ki dakka alana kadar veya gold olana kadar. gerektiği zaman bu ozelliği kapatabilme ozelliği. yazma limiti dolan uyelere "Buyuk neden yazamıyorum?" Uyarı sistemi.
• admin panelinde kazanc raporlarında, modele odenen ucret pos komisyonu gibi gider kalemleri satır ve net kazaanc goruntuluyebilme
• toplam kullanılmayan dakika, bugun kullanılan dakika, bugun uye olanlar gibi istatistlikler detaylı olarak raporlama sistemi
• Model bakiyeleri TL cinsinden hesaplattırım. mesela handan ın toplam 375tl alacağı var sistem buna 200tl odeme yaptı icerde 175tl si kaldı. bunun uzerine devam etme ozelliği
• Tum yasaklamalar cookie ve ip ve uyelik korumalı . 1 model kullanıcıyı yasakladığı anda yonetim panelinden belirteceğimiz sure boyunca siteye engelleme ozelliği
• Sansurlenecek kelimeler, banlacak kelimeler adminden girebilme. Banlanacak kelimeler yazıldığında uye siteden banlanması
• Uyeleri yonetim panelindende banlıyabilme
• Sohbetlerdeki son 20 satır admin panelinde goruntuluyebilme ve yanında banla seceneği sistemi
• Bahşiş ve bahşiş urunleri fiyatları yonetim panelinden duzenliyebilme.
Uye Entegrasyonu;
1)Uyeler Ucretsiz Kayıt Olabılır Giriş yaptıktan sonra online Olan modelleri 5 dkk gezebilir genel odada 5 dkk yazabılır .5 dkk bittikten sonra uye otomatik olarak Sure satın al sayfasına yonlendirilir.24 saat sonra Sistem Otomatik olarak Tekrar 5dkk yazma hakkı verir.
2)Suresi Olan Uyeler modeli Ozel Odaya davet edebilir Karılık sesli veya yazılı konusabılır, dkk bittiği anda Otomatık olarak Ozel odadan hem modeli hemde Uyeyi A na sayfalarına Yonlendırır.
3)Gold uyeler Modele cicek,cilolata ,yuzuk Gonderebılır Belli bir Dakıka Karsılıgı Hesabından kesılır ve modele Yansıtılır.
4)Gold Uyeler Modeller sınırsız mesaj atabılır.
5)Uye Menusunde
*profili guncelle
*mesajlarım
*forograflarım
*Engelledıklerım
*Takip Ettiklerim
*ciceklerim
*yuzuklerim
*cikolatalarım
Baslıklarından oluşmaktadır.
Model Entegrasyonu;
1)Modeller Giriş yaptıktan sonra Onlıne ol Menusune Tıklayarak sistem camerayı Tanır yayına başla komutu vererek online olur.
2)Yayını başladığı anda genel odada gorunur ve onlıne olduğu saat dkk ve sanıyeyı gorur.
3)Model onlıne olduğu halde Eger uyeler onun odasına gırmedıgı surece sistem modele para yazmaz
4)sistem ozel odada kaldığı zamanı ve genel odada kaldığı zamanı farklı fiyat ve değerle hesaplar
Ornek genel oda :60 dkk =1 tl ozel odada =60 dkk =20 gibi
5)Modeller genel odada her hangi bir uyeyi engelleyebilir ve Odadan Atabılır.Engelı kaldırmadıktan sonra Uye O modelın sayfasına giremez.
6)Modeller kazanclarım menusunden Kazandıkları paraları gorebılır.
7)Modeller raporlar kısmında genel oda ve ozel odadaki kalma surelerini gorebılır ve rapor alabılırler
8)Banka hesaplarını kendılerı girebılır Yonetim modellerın girdıklerı hesap noya gore odeme yapabılır.
9)Uye ozel davet gonderıgı zaman uyenın nicini gorur kabul et yada red diyebılır.tamam dedikten sonra ozel odaya otomatik olarak yonlendırılır.
10)Model Menusunde
*profili guncelle
*mesajlarım
*forograflarım
*Engelledıklerım
*Takip Ettiklerim
*ciceklerim
*yuzuklerim
*cikolatalarım
*Kazanclarım
*Odemelerim
*Banka hesaplarım
*Raporlarım Baslıklarından oluşmaktadır.
İLETİŞİM : [email protected]