ACİL İHTİYACTAN DOLAYI BU FİYATA SATIŞ
1500 TL YE KAMERALI SOHBET SİTESİ YANINDA BACKLİNK SUNUCU PROGRAMI HEDİYE
Merhabalar arkadaşlar kameralı qoruntulu sohbet sitemi satışı sunuyorum tamamen full otomatik yapmanız gereken hic birşey yok bunu ek iş olarak acmıştım ki iki iş zor geldi normalde kendim uretimciyim kuş uretim hanem bulunmaktadır şuanta standart 1000 uye bulunmakta aklı başında belli başlı duzenli muşterilerim bulunmaktadır 9 tane kayıtlı calışan modelim var 1 model demek ayda 2.700 demek 10 model demek ayda 27 bin tl demek tamamen bu sizin elinizde olan bişey tamamen siteye vereceğiniz ilqi reklamlara dayanan bi konu haftalık 200 tl reklamla bile 3 bin tl 5 bin tl elde edebilirsiniz sistem icin yapmanız gereken hic bişey yok gidip kredi kartı pos mobil odeme havale bunları nasıl yapcam diye duşunmenizi gerektiren bişey bulunmamaktadır herşeyi kayıtlı olup flaş bellek icerisinde anlatılır dil de siteyi nasıl kullanacağınız gerekli bilgiler calışanların bilgileri telefon numaraları bulunmaktadır modellerin kayıtlı olduğu siteye tanımlı msn adresi bunla beraber teslim edilcektir facebook bayan reklam iş ilanları bunla beraber teslim edilecektir işiniz mi cıktı cok onemli işiniz var gozunuz arkada kalmasın sitemiz full otomatik nasıl mı_
1.kredi kartıyla sure almak demek sistem kendi yuklemek demektir sureyi
2.mobil odemeyle sure almak demek sistem kendi yuklemek demektir sureyi
3.banka havalesi ile sure almak demek sizin hesabınıza qirip para yatıp yatmadığını kontrol edip kullanıcıya yattıysa suresini yuklemek
4.bizim sistemimizde banka havalesiylede sure alınca sistem otomatik kendisi yukluyo demek.
hic bi zorunluluğu olmaksızın tamamen herşeyiyle teslim edilip anlatılır bir dille sizlere sunulacaktır tamamen sıfırdan bi site demek 3.bin tl demek seo calışması demek 6 bin tl demek reklam demek 10 bin tl demek bitti mi hayır reklam hic bir zaman bitmez bizim sitemiz demek goruntulu sohbet kelimesinde rekabetli kelimede googlede yer almak demek seo calışması surdurulmuş bi site demek.
Size soyle soylemek isterim bi siteyi googlede gostermeniz icin anahtar kelimeler yazmanız insanlar o anahtar kelimeleri arattığında sizi bulması demek tamamen bu su demek oluyo bu anahtar kelimelerinizle sitenize gelen insanlar tıklama başına googleye siz ucret oduyosunuz yani camdasohbet kelimesi rekabetli bi kelime olduğu icin tıklama başına 35 kuruş maaliyet oduyosunuz 1.000 tıklama demek 350 tl demek paranız mı bitti tıklanmıyomusunuz sitenize kimse gelmiyo mu hic sorun değil siteminiz domeini camdasohbet direk yazıldığında hic bir ucret odemeden sizlere cok kolay bi sekilde iletişim kurabiliyo muşteriler...
Şimdiden alıcı arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum...
OMURLUK LİSANS
Site icin istenen Fiyat: 1500TL
Site Kac gunluk : 5 aylık
Aylık Getirsi: 3485TL
Surel Al bolumu hazır alan kişi kendi hesaplarını ile değiştirebiliriz
Acık Kaynak Kod, Tamamen Duzenlenebilir
Coklu Dil Seceneği
Farklı Sohbet Modları
Sohbet Odasında Muzik Yayını
Bahşiş Ozelliği
Ozel Mesaj Sistemi
Oylama Sistemi
Uyelere Toplu Mail
HD Yayın Yapma
Kelime Sansuru
Gelişmiş Admin Paneli
Log Kayıtları
Ne kadar kazanabilirim ?
1 dk da model 1 dk Kazanır.
Sen 1 dk da 0.5 TL Kazanırsın.
Ortalama 1 model 3saat ozel , 8 saat genel odada olduğuna gore.
Ortalama Aylık Kazancın : 2700 TL
10 Modelde : 2700 TL * 10 = 27000 TL
20 Modelde : 2700 TL * 20 = 54000 TL
Herşey 1500 TL lik yatırım ile başlar. Yukarıda yapılan hesap,en duşuk varsayımlar goz onune alınarak yapılmış olup,modeller cok daha fazla online kalabilir ve ozel yapabilir.
1000 uye artı 9 model vede model ilanları verilmiş şekilde hazır
Toplu paraya ihtiyacım oldugu icin satıyorum .Alan arkadaşa teknik destek olarak yardımcı olucam
SİTEMİZİN FİYATI 1500 TL DİR
Satilik kamerali sohbet sİtesİ
Site Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Satilik kamerali sohbet sİtesİ