Değerli iyinet uyeleri konuyu yakın bi arkadaşımın isteği uzerine acıyorum (kendisinin uyeliği olmadığı icin)
Merhaba arkadaslar.
Site adresi :www.frmenergy.com
Site icin istenen fiyat : 350 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin acılış tarihi: 27.10.08
Kategori, sitenin iceriği nedir: Genel Forum Sitesi
Gunluk hit sayısı, kaynak link: Hit Google acısından duşuk olablir daha cok eğlence ve arkadaslık ortamı cercevesinde olduğu icin konulara aşırı onem verilmemiştir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR 1
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum İcerik Satılıktır
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet 1 Adet vBulletin Lisans(Guncel)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Omur Boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Kesinlikle Yoktur..
Bilgileri yazdık gelelim satış nedenlerimize.Siteyi arkadasım adına satıyorum kendisi bayan oldugu icin ilgilenemedi benden yardım istedi forumenerji.com ile karıştırılmasın.Siteyi satma nedeni tabiki bayanların site sahibi olması veya ilgilenmesi zor oluyor forum buyudukce gelişmeye başladıkca sıkıntılar artıyor vb bilgisi gerekiyor bir bayanda bu ozellikleri aramak bu devirde zor tabi bilen arkadaslarımızda var.Dediğim gibi maddiyat acısından olsun ilgi acısından olsun sıkıntı yaşattıgı icin satma kararı aldı alan arkadaslara vbulletin konusunda yardımı ben sağlayacağım (referans vbulletiner.com PµŋĭsЋ£я.)Alacak kişiye hayırlı olması dileklerimle Mustafa Guneş
İletisim : [email protected]
## Frmenergy.Com Satılık ##
Site Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- ## Frmenergy.Com Satılık ##