Site adresi : satış iptal edilmiştir.
Site icin istenen fiyat: 5000 lira
Sitenin aylık getirisi: ortalama 700-800 lira
Sitenin acılış tarihi: Ağustos 2006
Gunluk hit sayısı, kaynak link: 15k+
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 yaşında pagerank 3
Hosting dahil midir: hosting dahil değil, sadece bir sure barınabilir zaten bir sure sonra hostingin suresi doluyor
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense banlı
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır

Daha once bir kez daha satışa sunmuştum, satışa sunduktan bir sure sonra bazı sorunlar oldu sunucu sorunları vb, bu sorunlar dahilinde google kaynaklı hitte biraz azalma oldu, zaten hitin buyuk bir bolumu sabit olduğu icin sunucu problemleri duzeldikten sonra sabit hit eski halini aldı.
Siteye google ile ilgili hicbir calışma yapmadım, yani backlink alıp bir kelimede yukseltmeye calışmadım.Ziyaretcilerin buyuk kısmı sabit, eğer Google kaynaklıda hit isterseniz bunu başarmanız cok zor olmayacaktır.
Gelir konusuna gelince;
Link satışlarından oldukca iyi bir gelir bırakmakta, şu anda 16 adet cıkış var siteden linkler genel olarak aylık fiyat 25 lira, 3 aylık 75 lira vs.
Onun dışında, bir ara adtech kullandım gunde 5-6 dolar gibi rakamlar veriyordu ptc, daha sonra kaldırdım.Gittigidiyor reklamlarıda gunde 6-7 lira gibi rakamlar veriyor.
Şimdi ise reklam konusunda bir tane firma ile anlaşmıştık, kurumsal bir firma, reklam referanslarıda sağlam olan onlarla reklam fiyatlarında anlaşmış ve reklam sozleşmesi imzalayacaktık fakat siteyi satma durumum oldu, o anlaşma yapılınca sabit reklamdan elde edilen gelir oldukca artar.
Onun dışında bir kez acılan popup reklam vs gelirleri ile aylık 700-800 rahat buluyor istenilirse arttırılır ki ben geliri uzerinde ilk kez son 2 aydır bu kadar ustunde durdum, reklam firmasından bahsetmiştim reklam firmasının muşterileri Turkcell, Avea gibi buyuk firmalar ilk bakışta ne kadar illegal bir site kurumsal muşteriler gozuyle bakılıyor ama reklam firması ile sozleşme orneğini gonderebilirim yine ciddi arkadaşlara.
Sitenin birde ozel uyeliği var, fakat şoyle bir şey varki ozel uyelik sisteminin %50 hakkı benim daha once farklı bir domaindeydi onu --- adresine aldık ve orada yayın yapmaya başladı, onun toplamda 100 kadar uyesi var kullananların devam etme yuzdesi %40 civarında gundede minumum 1 maximum 3 uye civarı geliyor, 2 adet sunucusu var ovh datacenterında, onların aylık masrafı 500 lira cok fazla bir geliri olmasada kendini geliştirebilecek bir uyelik durumu sadece.
Fakat yineliyorum, ozel uyelik haklarının %50'si benim ayrıca ozel uyelikle birebir ilgilenen, satışı gercekleştiren vs arkadaşlarada doğal olarak para vermek gerekir.
Genel hatları ile bu şekilde.
İcerik konusuna gelelim, icerikler editorler tarafından giriliyor, editorleri yoneten bir iki tane arkadaşım var bunlar sitenin sahibi gibidir, yani siteyi cok sahiplenirler, siteyi alan kişi aldıktan sonra bu durumları uzun uzun konuşabiliriz.
Sitede bir cok editor var editorlerin amacları daha cok hotfile, rapidshare gibi sitelerden kazanmak oluyor bazı arkadaşlarda gercekten kaliteli işler sunmak ve zevk icin paylaşımlarını yapıyorlar, o yuzden icerik geniş ve gunceldir.
Onun dışında sormak istediğiniz sorular vs cevaplarım.
Yasal boyuta değineyim, site gorulduğu uzere telif hakkı sorunu cıkartabilecek gibi duruyor fakat; muyap, ampec gibi kuruluşların korumasında olan hicbir icerik bulunmamakta, onun dışında kalan iceriklerde genelde firmalar kaldırılması icin mail atıyor ve kaldırıyoruz, 4 yıldır hicbir sorun cıkmadan bu şekilde devam etmekte, cıkacağını sanmıyorum fakat diyelimki cıktı, hiti sabit bir kitleye sabit oluğu icin cok kısa surede tekrar toparlanabilecek bir site (maximum 1 ayda sabit kitlenin yoneleceğini garanti ederim.)
Site geliştirilip her alana cekilebilir, cizgisinden cok sapmadan.
Ben ilgilenemedim cok fazla ilgi gosterilse gercekten cok daha fazla buyuyeceği kesin.
Hit bilgilerini detaylı incelemek icin ciddi duşunen arkadaşlara Google Analytics verilerini acabilirim.
Onun dışında gelirler vs hakkındaki tum sorularada cevap verebilirim ozel olarak.
İyi forumlar.