slm arkadaşlar 2-2,50-3gb boyutlarında bir suru klasorlerim var genelde coğunluğu oyun klasorleri. bunları 4,38 olarak dvd ye bir turlu tam olarak yerleştiremiyorum boyutsal olarak. bunları nasıl dvd ye atabilirim. tabi dvd de boş yer kalıp dvd ler ziyan olmasın istiyorum. ne yapabilirim? aklıma şoyle bi fikir geliyor ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum: winrar la partlara bolmek; ama bu şekilde de yedekleme yaptığım dosyalar lazım olunca hepsini cıkarıp icinden sadece lazım olanı alıp diğerlerini silmem gerekmiyor mu?. yanı kısacası klasorler ve icerikleri parcalanmaması lazım. farzedelim ki 5 klasor var 3 er gb den.hepsini winrarla arşivleyip partladım bana sadece "c" klasoru lazım. sadece "c" klasorunu İCERİĞİ DAĞILMADAN BUTUN OLARAK secip SADECE onu yani bana lazım olan klasoru cıkarabilirmiyim? Az once mini bir deney yaptım a b c 3 klasor yarattım toplam boyut 7mb 1er mb partladım. her klasorde 4 dosya var. ve partları ayrı ayrı yerlere koydum. part 1 i actığım zaman icinde sadece "a" klasoru var ve icinde sadece 2 dosya gozukuyor diğer 2 dosya gozukmuyor. parcalanıyor? nasıl bir cozum gerekiyor bana. winrar uygun değil gibime geliyor?