Site adresi : kadinlarozel.net
Site icin istenen fiyat : 100 TL
Sitenin aylık getirisi: Siteyi projelik duşunduğum ve acalı 2 ay olduğu icin henuz getirisi yoktur.
Sitenin acılış tarihi: 20.12.2009
Kategori, sitenin iceriği nedir: Kadın, Guzellik, Estetik, Moda, Sağlık, Makyaj, Diyet, Cinsellik, Gebelik, Yaşam, Aşk, Evlilik, Cocuk ve daha fazlası yer alır.
Gunluk hit sayısı, kaynak link: Site henuz yeni olduğu icin dile getirilecek kadar hiti yoktur.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain 2 aylıktır ve bu henuz PR 0'dır.
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum icerik ile satılıktır.
Hosting dahil midir: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. Sitede wordpress icin yapılmış ozel portal tasarımı kullanılmaktadır. Lisansı Gupse wordpress cozumlerine aittir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Omur boyu lisans hakkı vardır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir yasal sınırlama yoktur. Sitenin temasının kimse ile paylaşılmaması gerekmektedir.

Not: Siteyi projem doğrultusunda kullanıma acmıştım lakin iş yoğunluğumdan dolayı satmak istiyorum. Kullanılan tema zaten 75 TL'dir. Bu fiyata almıştım. Sitede arama motorları icin gerekli optimizasyonlar yapılmıştır. 45 Yazı, 187 etiket vardır. 25 TL'de bu kısımlara sayıyorum ve toplamda 100 TL gibi cuzi bir fiyatla satışa sunuyorum. Almak isteyenlerin bana ozel mesaj yolu ile ulaşmaları yeterlidir.