Merhaba,

R10'da yapılan yorumlar icin tıklayın

Daha once birkac kez satışını yaptığım sitelerden sizler icin en baştan kurarak ve %100 kazanma garantisi vererek satmak istiyorum.

Bu satışı acma sebebim bircok kişinin hem pm ile hem satış başlıklarından bana ulaşıp bilgi almak istemesi ve bu şekilde kazanmayı istemesi oldu.

500 TL odeme yaparak gunde 30-40$ belki de daha fazlasını kazanacak bir siteye sahip olma şansına sahipsiniz. Eğer olamazsanız da kazanamadığınız miktarı size 3 ay sonunda odeyeceğim, ve siteye sahip olmaya devam edeceksiniz. Bu fırsat surekli devam etmeyecek, o yuzden tamamen risksiz bu teklifi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Kısaca yapacağım şeyi adım adım anlatmak istiyorum.

1- Ucret site başına 500 TL, cok sayıda alım yapabilirsiniz. Ucreti yatırdıktan sonra işlem başlıyor.

2- Hosting dahil değil, bir adet hosting ve domain alıyorsunuz. Ben hostgator baby account kullanıyorum, size de oneririm. Link
VPS'lerde limit aşımı olabilir, onermiyorum.

3- Bana host bilgilerini yolluyorsunuz, tum kurulumu yapıyorum.

4- Size tum yapmanız gerekenleri email ya da pm yolu ile anlatıyorum, bu kısım onemli gunde 10 dakika ya da haftada toplam 1 saatinizi ayırıp soylediklerimi yapmanız gerekiyor. Yoksa iadeye hak kazanamazsınız. Gozunuz korkmasın, yapacağınız tek şey botu calıştırmak. Bot tamamen turkce, sıfır ingilizce bilgisi ile bile bu sistemi kullanabilirsiniz.

5- 3 ay icinde bana odediğiniz 500 TL'yi adsense ile kazanacaksınız. Hatta cok daha fazlasını kazanacağınızı duşunuyorum. Eğer kazanamazsanız, kazanamadığınız kısmı iade ediyorum. Orneğin, 300 TL kazandınız 3 ayda, 200 TL'yi size iade ediyorum ve site ile bot sizde kalıyor. Boylece kazanmaya devam ediyorsunuz.

Hepsi bu, bazı onemli notlar var ilk baştan soylemem gereken.

Not 1: Kesinlikle adsense hesabınız olması gerekiyor, adsense hesap satışı yapmıyorum.

Not 2: Telefon ve skype desteği yoğunluğumdan dolayı veremiyorum. Sadece r10'dan pm yolu ve email ile iletişim kuracağız.

Not 3: Eski satışlarımdaki adresleri paylaşmayacağım. Odemeyi yaptıktan sonra kendi sitenizi gorebileceksiniz. Bu yuzden pm istemeyiniz lutfen.

Site adresi: Sizin icin acılacak
Site icin istenen fiyat (Acık arttırmaysa başlangıc fiyatı): 500 TL
Sitenin aylık getirisi: 3 ayda en az 500 TL kazanma garantili

Odeme icin tum bankalardan havale, sanalpazar ve paypal kabul ediyorum.

Referanslar:

Daha onceki satışlarımdan memnun kalan bazı arkadaşların yorumları:

Alıntı:
iyireklam Nickli Uyeden Alıntı
bende bir adet site aldım arkadaştan ingilizce..
aldıgımdan beri 6 aydır bir konu bile girmedim gunluk 20-30 usd arası kazanıyor gayet memnunum..
Alıntı:
ForDextr Nickli Uyeden Alıntı
Hayırlı bir iş yapmışsın dostum işin gerceğine bakacak olursak. Bir kac arkadaş mail attı senden aldığım siteden dolayı hit devam ediyor mu felan diye evet devam ediyor. Ben bu başlığı yerinde buluyorum kolay gelsin.
Alıntı:
mcsoft Nickli Uyeden Alıntı
arkadaşlar. cok sayıda pm aldığım icin acıklama getiriyim. freak7 nin onceki ticaretine bakarak gozum kapalı aldım. sizden memnunmusun gibi mesajlar geliyor. sitem yeni acıldı hemen gelir elde etmek abest olur. ki zaten daha adsense hesabım ile yok benim.
gelecek zamanlarda konudaki mesajımı editleyerek size bilgi veririm ne kadar gelir elde ettiğim veya memnuniyetim hakkında.
şimdilik şunu soyleyim freak7 işinin ehli ve cok ilgili birisi. bu vesile ilede tanıştışmış oldum umarım uzun sure ticaret yaparız kendisi ile. şimdiden teşekkurler.
site adresi istemeyin vermiyeceğim.

edit: 19.06.2013 siteme 3-4 gundur 4-5 kişi aramalar ile girmeye başlamıştuı. bu gun adsense koyduk ben haric 8kişi girmiş adsense kazancı 1,74 $ olmuş. adsense kullanmayı unutmuşum eskiden basitti kac kişi tıklamış felan goremiyorum.