Site adresi: SATILDI
İstenen minimum fiyat: 1850 $
Sitenin acılış tarihi: Aralık 2005
Kategori, sitenin iceriği nedir: Cep Telefonu
Google index sayısı: 413.000
Gunluk hit sayısı, kaynak link: 2006 ortalarından beri 7000 altına duşmedi. En iyi donemimde 16k gordu ve iyi kazandırdı. Şu anda 7k - 10k civarında. İsteyene son 1 senelik analytics bilgilerinin sayfasını gondereceğim
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyiyle satılık
Hosting dahilmidir: 1 Aralık'a kadar suresi var.
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Vbulletin omur boyu lisans dahil
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: omur boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok

Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel): yeterli zamanımın olmaması
PR değeri varsa linki (opsiyonel): anasayfa pr 2, forum pr 3
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): 67k
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): cok sayıda cep telefonu icerik reklamı vermek isteyen oluyor ama zamanım cok kısıtlı olduğundan ilgilenemiyorum. sadece google adsense kullanıyorum sitenin maliyetini karşılamak icin.
Uyesi varsa uye sayısı (opsiyonel): tam 1061 gundur acık olan forum uye sayısı 390.000. ama sitenin tamamı forum değil portal bolumu mevcut
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Yok uygun bir miktar olana kadar bekleyeceğim.

Site, en buyuk cep telefonu sitelerinden biridir. Okuluma ağırlık vermem sebebiyle 1 senedir ilgilenemiyordum elden cıkarmaya karar verdim. Guzel karlı reklamları alacak ve ilgilenecek vaktim olmuyor artık.

Site şimdiye kadar hic kapanmamıştır. Hitlerinde dalgalanma olmamıştır. Googleda surekli ust sıralarda yer almaktadır. Uzun zaman once koyduğum adsense reklamları donuyor site ve forumda. Onlar da son ay 400$ kazandırdı ancak bu ay 1k-2k kadar hit duşukluğu olarak 7k'ya duştum ve gelir de doğal olarak duştu. Eğer gercekten iyi ilgilenecek biri cıkması durumunda cok buyuk karlar sağlayabilir. Diğer cep telefonu siteleriyle kıyaslayınca neredeyse reklam yok gibi gorunuyor eğer emek verirseniz fazlasıyla karşılığını alacağınızdan eminim.

Forum omur boyu lisanslı vbulletindir ve ustt bahsettiğim gibi 1000 gunden fazla suredir acık durumdadır. (Konular: 102.046, Mesajlar: 722.013, Uyeler: 391.457)

Konu r10'da da acılmıştır orada teklif yapılırsa buraya tarafımdan eklenecektir.

Ekleme 1 - portal bolumde adtech reklamları bulunmaktadır ancak kodları 1 yıldan once koymuştum ve sonra kodlar değiştimi bilmiyorum. İlgilenemediğimden yenilerini koyamadım ve eskilerini kaldırmadım ama kesin olan şu anda calışmadıkları.

Ekleme 2 - Ziyaretcilerin %86'sı google uzerinden gelmektedir.

Satış icin bir arkadaşla anlaştım. İlgilenen arkadaşlara teşekkur ederim.