Site icin istenen fiyat: 350TL

Sitenin aylık getirisi: 5-10$ arası sadece adtech reklamından geliyor diğer reklam alanlarındanda aylık yıllık vs. reklam geliri alabilirsiniz size kalmış bir şey sitedeki 3 adet text reklamların suresi ocakta bitecektir alcak olan kişi kaldırmamasını rica ediyorum eğerki kaldırcam derse bana bildirsin link satışı yaptığım kişilere pr2 değerinde başka site bulayım yada ucretlerini geri odeyeyim sonucta ticaret yapıyoruz diye kimseyi madur etmeye gerek yok

Sitenin acılış tarihi: 04-haziran-2008

Hosting Bitiş: 04-haziran-2010

Domain Bitiş: 04-haziran-2011

Kategori, sitenin iceriği nedir: remix, mix, production vb ( iceriği goruyorsunuz zaten )

Gunluk hit sayısı: 750-1000

Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1.5 yaşında domain forum klasoru ve pagerank subdomaini pr2 ana sayfa pr1 nickoluşturucu subdomain pr 0

Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tum icerik

Hosting dahil midir: evet

Banlı olduğu sponsor var mı: yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: vbulletin dahil [Bu lisans ucreti sadece 180$dır 250TL ye falan gelir lisans satış fiyatına dahildir]

Yazılım lisans sonlanma zamanı: vbulletin owned lisansımız var yani suresiz omur boyu vbulletin şirketi tarafından lisanslanmıştır. Mayıs 2010'a kadar guncelleme istemez. vb 8.4 surumunu rahatlıkla gorebilirsiniz belki o zamana kadar cıkartırlarsa

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Site adresi: www.mixsound.net

Alexa sıralaması linki: 209,811 - her gecen gun dahada duşmekte (alexa ne kadar duşerse o kadar iyidir bilmeyenler icin)

Satış Sebebi: Sıkıldım artık bu işlerden, belki kişisel blog kurup oyle devam ederim belkide etmem.

Eklemek istediğim notlar:
Google'da 4 Alt bağlantısı vardır site ozgundur almayı duşunen arkadaşlara hit sayac istatistiklerini ve gerekli diğer bilgileri vereceğim kastığım kelimeler ve ust sırada olduğum kelimeler vs.vs. detaylar icin iletişim kurabilirsiniz.

NOT: Arkadaşlar Lutfen Satış Fiyat Script vs. Gibi Olumlu Yada Olumsuz Yorumlar Yapmayın Sadece Alcak Olan Arkadaşlar yada Almayı Duşunen Arkadaşlar Gerekli Yorumu Yapsın Profilimde Msn Adresim Var

Hemen Al Olarak Satış Gercekleşmezse Acık Arttırma Şeklinde Devam Edeceğim.